2777
2789
نه دراز کشیده بودم یه دفعه احساس خیسی کردم رفتم توالت دیدم خون

کار سنگینی پله هیجی ؟ 

عیب نداره شاید هماتوم داری 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ۴تا پله ندارم نه والا الان در حد لک خیلی کم

خب الحمدلله لک شده  ولی بازم سونو بده علت بفهمی سونو آنومالی نزدیکه اونو برو

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
زود نیست??فردا میشم ۱۴هفته و ۷روز برم ببینم دکتر چی میگه

ها فک کردم مثل استارتر ۱۷ هفته ای

زود نیست??فردا میشم ۱۴هفته و ۷روز برم ببینم دکتر چی میگه

برات دعا میکنم مشکلی نباشه خبرشو بده 

باشه گلم حتما دعا کن برام قبلن سقط داشتم نا امید نشم

نه انشالله سلامت میگذرونی بد به دلت راه نده اکثرا تو بارداری اینجوری میشن 

سلام عزیزم  خوووبی؟ تبریک میگم بهت  من که افتادم به خونریزی    برام دعا کن

علیکم السلام گلم ممنون فدات شم خودت خوبی

واقعا😞😢😢 ان شاءالله که خیر میشه تروخدا خبرم کن خیلی نگران شدم الهی به بزرگی این روز جمعه که تموم شد هیچیش نمیشه بچت برات صلوات میفرستم 

منم فردا ۱۶هفته رو تموم میکنم به دکتر گفتم یه سونو معمولی بنویسه ولی وقتی رفتم سونگرافی اونجا فهمیدم آنومالی منم قل دومم مرده😢😢تو هفت هفتم و ۶روز ولی قل اول خداروشکر سالم 

علیکم السلام گلم ممنون فدات شم خودت خوبی واقعا😞😢😢 ان شاءالله که خیر میشه تروخدا خبرم کن خیلی نگر ...

خداروشکر که یکیش سالم 

انشالله به خوشی بغل بگیری 

برام دعا کن فعلا رفته رو حالت لک دیشب یه دفعه خون اومد شوکه شدم 

فردا نوبت گیرم بیاد میرم سونو 

برام دعا کن خیلی فردا موقع نماز صبحت که خدا به حق شش ماه ربابه و شش ماه فاطمه زهرا نا امید نکنه دوباره من دیگه نمیکشم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
خداروشکر که یکیش سالم  انشالله به خوشی بغل بگیری  برام دعا کن فعلا رفته رو حالت لک دیشب ...

ممنون گلم الهی آمین چشم حتما دعات میکنم ان شاءالله برو تا میری سونو حداقل شیاف بزار گلم واسه احتیاط 

الحمدلله که لک  شده ان شاءالله که تموم میشه و هیچی نمیشه با تمام وجودم دعات میکنم دوست گلم ان شاءالله سالم باشه و فردا جنسیتشم میفهمی چون تو ۱۴هفته معلوم شده دیگه😍😍😍 

ممنون گلم الهی آمین چشم حتما دعات میکنم ان شاءالله برو تا میری سونو حداقل شیاف بزار گلم واسه احتیاط& ...

انشالله فقط برام دعا کن اگه خیر و صلاحمون هست مشکلی نباشه خبرت میکنم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری