2777
2789
عنوان

بچه ها داداشای شماهم بعد ازدواج تغییر کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 57 پست

داداش من روز خاستگاری حرف قشنگی زد تو خانواده همسرش . بعد ازینکه همه حرفها زده شد گفت من میخوام یه چیزی الان بگم تا بعدا زندگیم بهم نخوره.گفت من احترام دختر شما و خانوادشو مثل خانواده خودم دارم و عزیز میدونم هر کاریم از دستم بر بیاد انجام میدم براشون. خانواده خودمم همینن برام اگر از من بی احترامی دیدید حق دارید قطع ارتباط کنید یا دخترتون برگرده اما اگه من از دختر شما بی احترامی به خانوادم ببینم همون روز میارم میزارمش خونشون و اصلا از طلاق برای بی احترامی ترسی ندارم. بعد گفت دو تا خواهر دارم برام عزیزن دوست ندارم حرفی حدیثی زده بشه چون خواهرام مظلومن و محترم و اصلا اهل توهین نیستن اگه خدایی نکرده توهین کردن به شما من قیدشونو میزنم اما اگه شمام توهین کردی همین میشه. و خدارو شکر ۱۲ ساله عروسمون شده خواهر سوممون ماشالله از مهرو محبت و خانومی و ایمان و خانواده خوب تکه. این دختر انگار یه تکه از خدا روی زمینه همه عاشقشیم خانوادشم همین طور بس که خوبن دائم باهاشون در ارتباطیم.ینی عروسمون سنبله خانوادس بابام میگه دختر سوممه. خدا به همه عروس خوب بده بخدا نعمته

روانشناسی کودک
خب وارد مرحله ی جدیدی از زندگیش شده و قطعا الویت های نغییر کرده و دیگه زندگی خودشو داره شما اینطور خ ...

دیگه به زور سر میزنه یا حرف میزنه که همه میفهمن نه فقط من

جدیدا هیچکس واسه مهمونیا دعوتش نمیکنه

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش بزرگم تغییر کرد ولی بعداً دوباره خوب شد داداش کوچیکه نه یه ذره هم تغییر نکرد نتیجه گیری: زن ...

من همین یه دونه رو داشتم که اینم اینجور شد

من میگم حتی زنشم بخواد این ادم باشه نباید اینجوری رفتار کنه

دیگه به زور سر میزنه یا حرف میزنه که همه میفهمن نه فقط من جدیدا هیچکس واسه مهمونیا دعوتش نمیکنه

باهاش صحبت کردی؟بنطرم صحبت کنین خیلی ارام و با محبت علت رو جویا شین 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

مادر شوهر من میشینه پا میشه میگه غلط کردم واسه پسرام زن گرفتم.میخواست ترشی بندازشون  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
از فشار اقتصادیه گلم اگه پولدار نیستن البته همسر منم همینطوره من بهش یاداوری میکنم به خانوادش زنگ ب ...

وضعشون متوسطه خیلی تو فشار نیست.از چشم همه افتاده

وضعشون متوسطه خیلی تو فشار نیست.از چشم همه افتاده

خب ببیند رفتارهای خانومش چجوریع؟؟

شاید خانومش کاری کرده که دیگه تو جمع ها شوخ شنگول نباشه؟؟شاید دوست داره همسرش ی فرد  به قولی سنگین ورنگین باشه❤

هر چی اسم زدم تکراری بود😐😐😐😐شدم تنهااااا
باهاش صحبت کردی؟بنطرم صحبت کنین خیلی ارام و با محبت علت رو جویا شین 

میترسم انگ بزنن که دخالت میکنی.منم مثل خودش بی تفاوت شدم مگر خونه مامانم ببینمشون وگرنه عید به عید میریم خونه همدیگه

خو پس شاید همسرش دوس نداره با خانوادش رابطه داشته باشه

حتما.من کاری به اون ندارم بهرحال غریبه اس

از داداش خودم انتظار دارم

خب ببیند رفتارهای خانومش چجوریع؟؟ شاید خانومش کاری کرده که دیگه تو جمع ها شوخ شنگول نباشه؟؟شاید دوس ...

خانومش معمولیه.یه وقتا خوبه و کلی خوش و بش میکنه

یه وقتا کلا نمیاد

یه وقتا ساکت و سنگین