2777
2789
عنوان

بچه ها داداشای شماهم بعد ازدواج تغییر کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 57 پست
حتما.من کاری به اون ندارم بهرحال غریبه اس از داداش خودم انتظار دارم

خب زن ذلیله دیگه احتمالا😑من ۳ تا دایی دارم دوتاشون پزشکن ..هر سه تا زن ذلیلن عجیب..این مدل ادما کم نیستن..شما تازه متوجه شدین

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب زن ذلیله دیگه احتمالا😑من ۳ تا دایی دارم دوتاشون پزشکن ..هر سه تا زن ذلیلن عجیب..این مدل ادما کم ...

دو ساله عروسی کرده هی گفتیم شاید تازه عروسی کرده ذوق داره اما میبینیم روال عادی شد براشون

شایدم ذلیله دیگه

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما.من کاری به اون ندارم بهرحال غریبه اس از داداش خودم انتظار دارم

مادر شوهر من به عروساش میگه دختر مردم.خدا شاهده من و جاریای دیگم از احترام و محبت براش کم نمیزاریم.من تا حالا یه جارو به خونه مامانم نزدم.ولی هر وقت برم خونه مادرشوهرم کمکش میکنم هم من هم جاریام.خدا شاهده مریض بود با بچه دوساله میبردم دکتر میاوردمش.هر کاری بکنی براش بازم میگه عروس دختر مردمه و واست دختر نمیشه.منم الان دیگه میرم خونش میخورم و میام.بیست سال مثل کلفت خونش کار کردم.عروسو غریبه میدونی و میگی غریبست اونم خب میشه غریبه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
چه ربطی داره؟پدرومادر و خواهرو کم محلی کنه که زن گرفته؟ مگه اسمون پاره شده فقط این یه دونه زن گرفته

کم محلی نیست 

تغییر زندگیه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
مادر شوهر من به عروساش میگه دختر مردم.خدا شاهده من و جاریای دیگم از احترام و محبت براش کم نمیزاریم.م ...

خب بشه برام مهم نیست که.عروس ما ازین کارا نکرده 

برای من رفتار داداش مهمه که باعث تعجبم شده یه کلمه هم راجع به زنش حرف نزدم

کم محلی نیست  تغییر زندگیه

اسمش کم محلیه نه تغییر 

شما چون شوهر کردی دیگه به مادرت سر نمیزنی؟حالشو نمیپرسی جون زندگیت تغییر کرده؟

اسمش کم محلیه نه تغییر  شما چون شوهر کردی دیگه به مادرت سر نمیزنی؟حالشو نمیپرسی جون زندگیت تغی ...

چه میدونم هر کاری دوست دارید بکنید 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
پس نظر الکی ندید.ادم خودشو باید بزاره جای طرف بعد حرف بزنه دوست عزیز

دوست محترم 

بیچاره عروست 

منو که اینجور داری جر میدی 

اون بدبخت دیگه 

دوست محترم  بیچاره عروست  منو که اینجور داری جر میدی  اون بدبخت دیگه

چه بی ادبی شما.اولا عروس من نیست ثانیا ما تا به حال باهم بحثم نکردیم،اون بنده خدام اصلا ادبیات و فرهنگ شمارو نداره

تمام انتقاد من به داداشم بود ولی خب کسی که نخواد بفهمه نمیفهمه دیگه!!

چه بی ادبی شما.اولا عروس من نیست ثانیا ما تا به حال باهم بحثم نکردیم،اون بنده خدام اصلا ادبیات و فره ...

برو بابا 

حوصله دعوا داری فقط 

امیدوارم یه روزی فرمت بالا بره که شک دارم 

چه ربطی داره؟پدرومادر و خواهرو کم محلی کنه که زن گرفته؟ مگه اسمون پاره شده فقط این یه دونه زن گرفته

عزیز من خب قبل ازدواج محبتی که به شما باید میکرد رو کرده دیگه.بعد از ازدواج منطقیه یکم تغییر ولی نه اینکه پدر و مادر و خواهر و برادر فراموش بشه.هر کس در جای خودش. ولی خب اونم بالاخره همسرشه اونم جزی از خانوادشه. ولی خب نباید شما رو فراموش کنه.بهش محبت کنین به مادرت بگو بهش بگه بیا بهمون سر بزن ما هم دلمون برات تنگ میشه.