2777
2789
عنوان

بچه ها داداشای شماهم بعد ازدواج تغییر کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 57 پست
وا مگه نمیدونی  داداش مال مردمه گل

خب خودتم شوهرت شده مال مردم دیگه عزیزم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وارد مرحله ی جدیدی از زندگیش شده و قطعا الویت های نغییر کرده و دیگه زندگی خودشو داره شما اینطور خس میکنی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خوب عزیزم  زندگی جدید و مسئولیت جدیدش قطعا باعث تغییر رفتاری میشه حالا همسرای ما مثل مجردی موند ...

اخه اینکه یه ادم شاد و شنگول که ماهارو خیلی دوست داشت تبدیل شده به یه ادم ساکت که ماهی یه بار به زور به مادرم سر میزنه

مگه میشه؟؟

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
خب خودتم شوهرت شده مال مردم دیگه عزیزم

نه گلم 

من شوهرم رو از خواهرش و خانوادش جدا نمیکنم 

اونو برای عروس هایی گفتم که بیچاره ها کوچیک دل هستن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

داداش بزرگم نه چون کلااا ۲۰ ساله که ایران نیست همونجام ازدواج کرده ولی ته تغارییمون که نامزد کرده جدیدا خیلی تغییر کرده 😂

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
اخه اینکه یه ادم شاد و شنگول که ماهارو خیلی دوست داشت تبدیل شده به یه ادم ساکت که ماهی یه بار به زور ...

از فشار اقتصادیه گلم اگه پولدار نیستن البته

همسر منم همینطوره من بهش یاداوری میکنم به خانوادش زنگ بزنه کل هوش و حواسش به کار و پوله..خب زندگی همینه دیگه .مجردی بی غمیه مسلمه که اخلاقاشون فرق میکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اخه اینکه یه ادم شاد و شنگول که ماهارو خیلی دوست داشت تبدیل شده به یه ادم ساکت که ماهی یه بار به زور ...

اگهدشاد نیست خدای نکرده شاید ناراضیه بهش زمان بدید تا تو زندگیه جدیدش عادت کنه اگه خدای ناکرده مشکلی میدا کنه بالاخره میگه شما فقط صبور باشید

نه گلم  من شوهرم رو از خواهرش و خانوادش جدا نمیکنم  اونو برای عروس هایی گفتم که بیچاره ه ...

والا چی بگم برادر ندارم وخواهرشوهرم ندارم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
چون زن گرفته  باید اولویت اولش زنش باشه

چه ربطی داره؟پدرومادر و خواهرو کم محلی کنه که زن گرفته؟

مگه اسمون پاره شده فقط این یه دونه زن گرفته

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای