2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 85 پست

رفتم خوندم تاپیکتو.یه جورایی بهش دروغ گفتی دیگه.خیلی بده خب.میتونستی با صحبت به توافق برسید نه اینکه یواشکی قرص بخوری.بهش حق بده.فکر کن تو هی منتظر بچه باشی اون یواشکی قرص بخوره.

حالام باید باهم صحبت کنید از دل هم دربیارید.حالا تو اقدام کن تا این ۵ماهم بگذره

هرکی حاجت داره بیاد تاپیک اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین میترسم ولی توی دوراهی بدی موندم😭

بخدا باید احمق و کور باشی

چیزی که زیاده شوهر میاد و میره اما پیشرفت و درس براش دیر میشه اونم تو که همش پنج ماه داری

سفت و سخت بگو درسم رو میخونم هر کار دلت خواست بکن

اولش میترسونت بعد کوتاه میاد

خب مشکلش چیه پس!!!    

از ماه اول بعد ازدواج میگه ما باید برای بچه اقدام کنیم دیگه داره دیر میشه در صورتی که من قبل ازدواج در مورد زمان بچه دار شدن بهش توضیح داده بودم و اونم شرایطم و پذیرفت

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

استاتر بجایی که بهش دروغ میگفتی باید مشکلتون رو با حرف حل مکیردید نا با پنهان کاری 

من بهش حق میدم بنده خدا الان چندماه منتظر باردار شدن تو و هزارتا فکر میکنه مشکل از کدومتنون هست اینا تو پنهونی قرص میخوردی 

دوست من تو درس خوندن باردار شد دو قلو هم بچه شو داره هم درسش رو خوند تمام شد فقط باید برنامه ریزی داشته باشی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
رفتم خوندم تاپیکتو.یه جورایی بهش دروغ گفتی دیگه.خیلی بده خب.میتونستی با صحبت به توافق برسید نه اینکه ...

بخدا قبل ازدواج خودش قبول کرده بود تا ۵ سال حرفی از بچه نباشه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
منظورش همونه ولی واضح به زبون نمیاره دیگه 

ای بابا ...بشین باهاش حرفربزن بگو من الان واست بچه بیارم همه چی حله؟؟ بگو قرص ضد بارداری واسه هرزنی لازمه من الان موقعیت بچه دار شدن و ندارم و ربطی هم به دانشگاه و این کوفت و زهرمارا نداره به وقتش هرچند تا بچه بخوای واست میارم بگو نمیتونم که این بچه رو زاییدم دوباره یکی دیگه رو حامله شم هر زوجی بالاخره بچه دار میشن ولی نه اینجوری که تو میخوای 

هرچی خدا خواست💜🤍💛
از ماه اول بعد ازدواج میگه ما باید برای بچه اقدام کنیم دیگه داره دیر میشه در صورتی که من قبل ازدواج ...

ای بابااا  چند سالتونه مگه!

خواهر من 35 سالشه هنوزم به فکر پیشرفته با اینکه همه بهش میگن بچه دار شو،میگه بچه ی من مادر پدر تحصیل کرده میخواد  

استارتر چه رشته ای میخونی؟؟؟چه مقطعی؟؟

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
استاتر بجایی که بهش دروغ میگفتی باید مشکلتون رو با حرف حل مکیردید نا با پنهان کاری  من بهش حق ...

عزیز دلم من خانوادم ازم دورن 😢😔 خانواده شوهرم هم با من رابطه خوبی ندارن حس میکنم نمیتونم به تنهایی هم درس بخونم هم مادری کنم هم همسری 

بخدا قبل ازدواج خودش قبول کرده بود تا ۵ سال حرفی از بچه نباشه

ببین اگه از دانشگاه انصراف بدی دیگه خیالش راحت میشه تو ادم ترسو و ضعیفی هستی هر کار بخواد میکنه .خر نشی مگه تو برده هستی یا ابزار جنسی که هر کار اون گفت بکنی

چون میگه داری از مسئولیت مادری شونه خالی میکنی 

خو حالا ک ۵ماه دیگ تموم میشه تو دیگ قرص نخور نهایت ک خیلی ام بعیده اگ ماه اولم حامله بشی بازم میتونی درستو تموم کنی 

...

عزیز دلم من خانوادم ازم دورن 😢😔 خانواده شوهرم هم با من رابطه خوبی ندارن حس میکنم نمیتونم به تنهایی ...

مطمین باش نمیتونی حالا که از قبل باهاش قول و قرار گذاشتی از خواستت کوتاه نیا

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
ای بابااا   چند سالتونه مگه! خواهر من 35 سالشه هنوزم به فکر پیشرفته با اینکه همه بهش میگن بچه ...

۳ روز دیگه میشه ۲۲ سالم 😢 شوهرم تابستون رفت توی ۴۰