ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
از ماه اول بعد ازدواج میگه ما باید برای بچه اقدام کنیم دیگه داره دیر میشه در صورتی که من قبل ازدواج در مورد زمان بچه دار شدن بهش توضیح داده بودم و اونم شرایطم و پذیرفت
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
استاتر بجایی که بهش دروغ میگفتی باید مشکلتون رو با حرف حل مکیردید نا با پنهان کاری
من بهش حق میدم بنده خدا الان چندماه منتظر باردار شدن تو و هزارتا فکر میکنه مشکل از کدومتنون هست اینا تو پنهونی قرص میخوردی
دوست من تو درس خوندن باردار شد دو قلو هم بچه شو داره هم درسش رو خوند تمام شد فقط باید برنامه ریزی داشته باشی
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ای بابا ...بشین باهاش حرفربزن بگو من الان واست بچه بیارم همه چی حله؟؟ بگو قرص ضد بارداری واسه هرزنی لازمه من الان موقعیت بچه دار شدن و ندارم و ربطی هم به دانشگاه و این کوفت و زهرمارا نداره به وقتش هرچند تا بچه بخوای واست میارم بگو نمیتونم که این بچه رو زاییدم دوباره یکی دیگه رو حامله شم هر زوجی بالاخره بچه دار میشن ولی نه اینجوری که تو میخوای
یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
بخدا قبل ازدواج خودش قبول کرده بود تا ۵ سال حرفی از بچه نباشه
ببین اگه از دانشگاه انصراف بدی دیگه خیالش راحت میشه تو ادم ترسو و ضعیفی هستی هر کار بخواد میکنه .خر نشی مگه تو برده هستی یا ابزار جنسی که هر کار اون گفت بکنی
عزیز دلم من خانوادم ازم دورن 😢😔 خانواده شوهرم هم با من رابطه خوبی ندارن حس میکنم نمیتونم به تنهایی ...
مطمین باش نمیتونی حالا که از قبل باهاش قول و قرار گذاشتی از خواستت کوتاه نیا
یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎