2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 85 پست
استارتر چه رشته ای میخونی؟؟؟چه مقطعی؟؟

ریاضی برای لیسانس

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ روز دیگه میشه ۲۲ سالم 😢 شوهرم تابستون رفت توی ۴۰ 

شما 22 شوهرت 40😐 خب معلومه این مشکلات پیش میاد 40 سالشه دیگه بچه میخاد! 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیز دلم من خانوادم ازم دورن 😢😔 خانواده شوهرم هم با من رابطه خوبی ندارن حس میکنم نمیتونم به تنهایی ...

خوب دور باشن باید باهاش حرف میزدی نه پنهون کاری بهش بگو اگر حامله شدم میخوام درسم رو بخونم پرستار میخوام برا بچه اینا هزارتا راحل داشتی بجایی این پنهون کاری

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
۳ روز دیگه میشه ۲۲ سالم 😢 شوهرم تابستون رفت توی ۴۰ 

چقدر اختلافتون زیاده شاید شوهرت واسه همین نگرانه

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
البته کار بدی کردی بهش دروغ گفتی شاید به خاطر همین عصبی شده میدونی چه قدر ذهنش درگیر بوده که کدومتون ...

تو جای من بودی که البته از خدا میخوام هیچ زنی رو توی موقعیت من قرار نده چی کار میکردی ؟ وقتی به حرفت گوش نده وقتی با یه دنده بازی و بهانه گیری اعصابت و داغون کنه 🥺 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
ریاضی برای لیسانس

گفت طلاق میدم بگو بده من از اول گفتم تا پنج سال بچه نمیخوام اونم اول میترسونت میگه طلاق بعد که ببینه تو کوتاه نمیای از خر شیطون میاد پایین

فقط میخواد بچه ترست کنه 

یه کم‌اختلاف سنیتون زیاد نیست؟؟یعنی منظورم‌اینه که با هم به مشکل برنخوردین به خاطر سنتون؟

نه بحث سن نیست جز این یه مورد اختلاف خاصی با هم نداریم 

تو جای من بودی که البته از خدا میخوام هیچ زنی رو توی موقعیت من قرار نده چی کار میکردی ؟ وقتی به حرفت ...

ببقیه کار بر هارو ول کن وقتی تو قرار کردی تا پنج سال حق با توعه میتونست از اول قبول نکنه

چقدر اختلافتون زیاده شاید شوهرت واسه همین نگرانه

آخه میتونست قبل ازدواج قبول نکنه 

تو جای من بودی که البته از خدا میخوام هیچ زنی رو توی موقعیت من قرار نده چی کار میکردی ؟ وقتی به حرفت ...

سنتون باعث این مشکل شده خب مسلما یه مرد ۴۰ ساله بچه میخواد دیگه اما تویی که ۲۲ سالته هنوز واست زوده به تظرم برو پیش یه مشاور

هرچی خدا خواست💜🤍💛
سنتون باعث این مشکل شده خب مسلما یه مرد ۴۰ ساله بچه میخواد دیگه اما تویی که ۲۲ سالته هنوز واست زوده ...

رفتم میگه باید دوتایی بیایین من نمیتونم اینطوری کاری کنم شوهرم هم راضی نمیشه بریم مشاوره