2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 85 پست
خودت فهمیدی چی میگی ایشون بچه نمیخواد منم میگم نیاره

پس باید جدا شه  

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا شه از اول توافق کرده پنج سال  شما هم انقدر ضد زن نباش

زندگیشو میخاد یا درسشو تو خوشبختیشو میخایی یا بدبختیشو

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
زندگیشو میخاد یا درسشو تو خوشبختیشو میخایی یا بدبختیشو

ببین شوهرش میتونست اول قبول نکنه ایشونم پنج ماه از درسش مونده

شما آدم ضعیفی هستی که با وجود توافق میگی تن به خواسته زور بده

ببین شوهرش میتونست اول قبول نکنه ایشونم پنج ماه از درسش مونده شما آدم ضعیفی هستی که با وجود توافق م ...

خب تاموقعی که باردار بشه و اون بچه بخاد یه دره تو شکمش رشد کنه ۵ ماه تموم شده هووووف 

شما متوجه نیستی اگه الان کوتاه بیاد باید همیشه کوتاه بیاد شوهرش پنج ماه صبر کنه نمیمیره

والا تو شرایطش نیستم و کتک هم نخوردم برا این موضع خودمم بچه ندارم شوهرمم چیزی نمیگه  باید هرکسی رو طبق شرایطش بسنجیم 

منم درس میخوندم باردارم شدم خودمون میخواستم بچه دارم شدم درسمم تموم کردم  تازه مامان هم ندارم ...

دقیقا برنامه ریزی میخواد خوب شرایط یه خرده سخت میشه ولی قابل تحمل هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
۲۴ دی ماهی؟؟؟

آره

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی