2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 85 پست
به هیچ عنوان زیر بار نرو این یه تهدید الکیه هر جور شده تموم کن خر نشی این همه سال زحمت رو هدر بدی

بدجوری عصبی بود جوری که ترسیدم کتکم بزنه😢

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

خب مشورت میکردی باهاش واسه بعدا بچه دار شدن..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه خب

😭 من چی ؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
چون میگه داری از مسئولیت مادری شونه خالی میکنی 

بگو شونه خالی نمیکنم اگه اینجوره که باید هرروز بچه بزام بگو الان موقعیت بچه داری رو ندارم به وقتش هم من مادر میشم هم‌تو پدر اگه اینجوری که تو میگی بخوام پیش برم باید این بچه رو زاییدم اون یکی رو بکارم تو شکمم😐

هرچی خدا خواست💜🤍💛
واقعا کم کاری میکنی؟

برای خودش هیچی کم نمیذارم بهترین فذا رو همیشه بهش میدم لباساش هم همیشه تمیز و اتو کشیده گاهی اوقات حتی برای مادرشم غذا میبرم 

ای وااای حیفه. حالا شاید عصبی بوده.چندروز دیگه که حالش خوب شد با مهربونی بهش بگو حیفه این همه زحمت ...

حرف حساب نمیره توی کتش

ول کن اونو اون یه آدم ضعیفه پس فردا شوهرت مرد یا خیانت کرد میخوای یه دیپلمه بیچاره بمونی

از همین میترسم ولی توی دوراهی بدی موندم😭

الان مسئله تاپیک قبلیه یا عقب افتادن از زندگی😐

منظورش همونه ولی واضح به زبون نمیاره دیگه