sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 عنوان بچه ها دیشب 582 بازدید | 85 پست شوهرم اومد خونه دعوای بدی راه انداخت بعدشم گفت یا از دانشگاه انصراف بده یا ما باید جدا شیم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 لعنت به هر چی مرد زورگو و مستبد هست دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 1399/10/21 | 11:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 چرااا! تاپیک قبلم و بخون😭 دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
farnosh1 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 6582 قسمت اصلی ماجرا رو سانسور میکنین بعد تعریف میکنین؟ آخه بی مقدمه؟ بزرگترین دشمن هرکس خودشه
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 ترم چندی؟ چرا اخه؟ پنج ماه دیگه لیسانسم و میگیرم چون میگه داری از زندگیت عقب میفتی دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 قسمت اصلی ماجرا رو سانسور میکنین بعد تعریف میکنین؟ آخه بی مقدمه؟ تاپیک قبلم گفتم دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16453 راست میگه خب ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
this_is_dream عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 861 پنج ماه دیگه لیسانسم و میگیرم چون میگه داری از زندگیت عقب میفتی به هیچ عنوان زیر بار نرو این یه تهدید الکیههر جور شده تموم کنخر نشی این همه سال زحمت رو هدر بدی
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 دلیلشو بگو چرا اینو گفت؟ چون میگه داری از مسئولیت مادری شونه خالی میکنی دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
farnosh1 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 6582 تاپیک قبلم گفتم رفتم خوندم محلش نذار آشتی میکنه کسی زوری حامله بشه بیشتر درمعرض افسردگی زایمانه بچه روهم ممکنه نپذیره بزرگترین دشمن هرکس خودشه
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 35808 پنج ماه دیگه لیسانسم و میگیرم چون میگه داری از زندگیت عقب میفتی ای وااای حیفه.حالا شاید عصبی بوده.چندروز دیگه که حالش خوب شد با مهربونی بهش بگو حیفه این همه زحمت کشیدم .چندماه دیگه ام تحمل کن .منم سعی میکنم چیزی کم نزارم واسه خونه