2777
2789
باشه ایشالله سه هفته دیگه تگت میکنم😂😂😂 کاپ کیک عصبانیم ازم یه شارژ پنجی طلبکاره اگه دختر بشه

من مطمعنم دختره😎حالا ببین کی گفتم😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم هردومون جنسیتش ی چیز باشه. حس خودم بهم میگه بچم پسره حالا نمیدونم خدا چی بخواد

منم خودم حسم میگه پسره ایشالا اول سالم باشن بعد اگه بصلاحمون باشه جنسیت دلخواهمون

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
منم خودم حسم میگه پسره ایشالا اول سالم باشن بعد اگه بصلاحمون باشه جنسیت دلخواهمون

ان شاالله، ب امید خدا

حالا خودت چی دوست داری؟

منکه هردو ولی چون تک فرزندی نمیخوام ،دوست دارم اولیم پسر باشه دومیم دختر

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
ان شاالله، ب امید خدا حالا خودت چی دوست داری؟ منکه هردو ولی چون تک فرزندی نمیخوام ،دوست دارم او ...

من دوسدارم دختر باشه ولی چون طبع بدنمون خودموهمسرم گرمه بعید میدونم بشه حتی یک درصد 

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
من دوسدارم دختر باشه ولی چون طبع بدنمون خودموهمسرم گرمه بعید میدونم بشه حتی یک درصد 

بچه دومته؟

هرجور فکر کنی همون میشه.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
۱۵هفتگی

من الان ۱۳هفته و۲روزمه یعنی ۱۵هفتم بشه مشخص میشه؟؟؟

سونوی آنومالی رفته بودی مشخص شد؟

این تست جوش شیرین ونمک و اینارو میگم😁

مگه حقیقت داره؟

ی تستم هست میگن حلقه رو روی نافت بگیری 

من الان ۱۳هفته و۲روزمه یعنی ۱۵هفتم بشه مشخص میشه؟؟؟ سونوی آنومالی رفته بودی مشخص شد؟

انومالی نرفتم

هنوزوقتم نشده

یبارتو۱۱هفته و۳روز گفت دختره یبارم ۱۵هفته و۳روز رفتم سونوبرااطمینان گفت پسره

حالاتودوراهی گیرکردم