2777
2789
انومالی نرفتم هنوزوقتم نشده یبارتو۱۱هفته و۳روز گفت دختره یبارم ۱۵هفته و۳روز رفتم سونوبرااطمینان گف ...

۱۵ هفته فقط برای تعیین جنسیت رفتی؟

من شنیدم کسی ک سونوی ntرفته و خوب بوده دیگه آنومالی نمیخواد بره،نمیدونم حالا درسته یا ن.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
۱۵ هفته فقط برای تعیین جنسیت رفتی؟ من شنیدم کسی ک سونوی ntرفته و خوب بوده دیگه آنومالی نمیخواد بره، ...

نه عزیزم انومالی چیزای دیگه چک میشه باید حتمابری

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انومالی نرفتم هنوزوقتم نشده یبارتو۱۱هفته و۳روز گفت دختره یبارم ۱۵هفته و۳روز رفتم سونوبرااطمینان گف ...

احتمال زیاد همون پسره دیگه وایسا انومالی برو بعد سیسمونی بخر

۱۵ هفته فقط برای تعیین جنسیت رفتی؟ من شنیدم کسی ک سونوی ntرفته و خوب بوده دیگه آنومالی نمیخواد بره، ...

بله براتعیین جنسیت رفتم

اره توبهداشتم گفتن نیازی نیس بری

ودکترمن پره ناتولوژیه نوشت بازم برام ازماش خون وحالاسونورونمیدونم

بله براتعیین جنسیت رفتم اره توبهداشتم گفتن نیازی نیس بری ودکترمن پره ناتولوژیه نوشت بازم برام ازما ...

الان چن هفته ای فک کنم باهمیم برامن سونو انومالی نوشت گفت ازمایش اولیت جوابش خوبه این یکی لازم نیست من میخوام19هفته برم انومالی تا این دفه دیگه مشخص بشه

من ۱۶هفته اصلابهت احتمالم ندادن اخه بمن گفت دیرمشخص شه پسره؟ دختروزودمیگن

نه اصلا حتی نگفت یه درصد دختره یاپسر گفت هنوز مشخص نیست برو انومالی بیا