2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی یه رشته دیگه و خیلی پشیمونم

میتونم بپرسم چه رشته ای؟ 

من میخواستم کنکور انسانی بدم برا روان 

ولی اطذافیان و اینجا بهم گفتن اگه هدفی نداری برای روانشناسی نرو منم شغلم به رشته دانشگاهی مربوط نمیشه 

دلسرد شدم و منم نمیدونم چیکار کنم 

میتونم بپرسم چه رشته ای؟ من میخواستم کنکور انسانی بدم برا روان ولی اطذافیان و اینجا بهم گفتن اگه هدف ...

مهندسی کامپیوتر میخونم مثلاً

ولی خب چندتا کارگاه روانشناسی شرکت کردم احساس کردم حداقل از دور که خیلی جذابه

آریایی و از نسل کوروش✨ 

اصلا برای من رشته جذابی نبود و خیلی خشک بود و با روحیاتم ناسازگار

درسته خیلی بستگی داره به روحیه 

روانشناسی هم تحقیق کن 

ولی من میخواستم برم دلسرد شدم 

حالا دارم به فرهنگیان فکر میکنم بخونم 

هیچ جذابیتی نداره مهندسی عالیه قوانین ثابت و جهانی نه نظریات شخصی و چرت و پرت

بالاخره اول روان انسان باید سالم بشه که بتونه موفق بشه و کم هم نیستن تو جامعه کسانی که نیاز به مشاوره دارند

طلاق هم که الا ماشاالله 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

بالاخره اول روان انسان باید سالم بشه که بتونه موفق بشه و کم هم نیستن تو جامعه کسانی که نیاز به مشاور ...

من خودم در بطن این رشته ام خدایی نه روانشناس سالم داریم نه میتونن به کسی کمک کنن مگرررر تعداد معدودی و روی افراد معدودی...هیچ رقمه قبول ندارم که هرکس روانشناسی خونده و هرکس مراجعه کنه به روانشناس حالش خوب میشه یا چی

من خودم در بطن این رشته ام خدایی نه روانشناس سالم داریم نه میتونن به کسی کمک کنن مگرررر تعداد معدودی ...

من روانشناسی میخونم حالمم خوبه تقریباً 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

مهندسی کامپیوتر میخونم مثلاًولی خب چندتا کارگاه روانشناسی شرکت کردم احساس کردم حداقل از دور که خیلی ...

مهندسی کامپیوتر رو بدون کنکور هم میشه رفت ؟ دانشگاه آزاد البته

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

من روانشناسی میخونم الانم سال اخرم برا ارشد دارم میخونم خودمم تراپی میرماگر علاقه داری بیا و پشتکار ...

پست برتر این تاپیک 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊