2777
2789
دیگه بعد ازاون نرفتی شوا علائمت چیه؟

ن نرفتم.

، ویار و حالت تهوع ک اصلا ندارم، بعصی وقتا سردرد کوچولو میگیرم و خوب میشه، بیشترم سمت چپم راحت میخوابم. نوک سینه هام دارن بزرگ میشن ک اینو اصلا دوست ندارم،تکرر ادرارم دارم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
نه منظورم اینه شاید اونموقع که گرمشون بوده ربطش به فصلش بوده که گرمایی شدن شاید همون پسرشون رو اگر ت ...

اهان اره این درسته.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نرفتم. ، ویار و حالت تهوع ک اصلا ندارم، بعصی وقتا سردرد کوچولو میگیرم و خوب میشه، بیشترم سمت چپم ...

کن ترش و شور دوسدارم قبلا ماست نمیخوردم الان عاشق ماست گوجه و هویج و خیارم حالت تهوعم از هفته ی پنج شروع شد تا چن روز پیش دیگه تموم شد نی نی هم سمت چپمه

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
اره گلم  الان دارم میرم دکتر خخ دکترای شهر ما شب کارن

این موقع😳😳😳

ساعت دکتراتون با ی کشور دیگه هماهنگه.

حالا چرا میری دکتر؟

این موقع😳😳😳 ساعت دکتراتون با ی کشور دیگه هماهنگه. حالا چرا میری دکتر؟

والا اره انگار با کشور دیگه هماهنگه دکترش از ساعت ۶غروب تا دو وسه هستش الان نوبتمه برام سونوگرافی بنویسه 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
کن ترش و شور دوسدارم قبلا ماست نمیخوردم الان عاشق ماست گوجه و هویج و خیارم حالت تهوعم از هفته ی پنج ...

هویج نخور ضرر داره.

منم ترش دوست دارم.

ب من گفت جفتت خلفیه.

والا اره انگار با کشور دیگه هماهنگه دکترش از ساعت ۶غروب تا دو وسه هستش الان نوبتمه برام سونوگرافی بن ...

چندوقتته؟

تا حالا نشنیده بودم دکتر زنان شب باشه

وای کاشکی دختر باشه ولی خودمم حسم میگه پسره

ولی حس من میگه دختره😁خلاصه منو یجا تگ کن بگو نتیجه رو مرسی😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ولی حس من میگه دختره😁خلاصه منو یجا تگ کن بگو نتیجه رو مرسی😂

باشه ایشالله سه هفته دیگه تگت میکنم😂😂😂

کاپ کیک عصبانیم ازم یه شارژ پنجی طلبکاره اگه دختر بشه

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
برامنم خلفیه

فکر کنم هردومون جنسیتش ی چیز باشه.

حس خودم بهم میگه بچم پسره حالا نمیدونم خدا چی بخواد