2777
2789
عنوان

خانوما دلم به دختر چهارماهم میسوزه 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 36 پست
بچه ۴ ماهه بازی میخواد چیکار یه کم باهاش آقو آقو کن صدا در بیار بعد هم بخوابونش

👍👍🤣🤣🤣🤣

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقش پدر خیلی خیلی مهمه فکر میکنم شما با همسرتون روابط گرمی ندارین ، درسته ؟ 

اگر شما کار خونه انجام میدین که باعث میشه به بچتون وقت ندارید خواهش میکنم بقیه کارهاتونو رها کنید فقط و فقط وقت بزار برا بچت

سه سال اول رو تحمل کن بعدش تا اخر عمر بیمه میشه بچت

سه سال اول خیلییییی مهمه اصلاااا نزارش جلو تلویزیون 

فقط و فقط وقتت رو صرف بالابردن آگاهی ، تربیت فرزندت و همچنین کارهایی ک خوشحالت میکنن بکن 

مثلا اگه ورزش کردن حالتو خوب می‌کنه حتما انجام بده چون یه بچه نیاز به مادری داره که حال خودش خوب باشه تا حال اونو هم خوب کنه

لایک نکن😑

دوستم میگفت تا ۲سالگی بچم تلوزیون رو جمع کردیم بدون تعارف خونه‌کسی هم‌مهمان بودیم میگفتم تلوزیون رو ...

چرا مشکلی نداره اگه بخاطر اوتیسم میگین من هر دو بچه هام نگاه میکردن مشکلی ندارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه چهار ماهه همبازی:نمیخواد هر وقت بیداره یه ذره بغلش کن یا ماساژ ش بده یه خورده اسباب بازی بگیر جلوی صورتش ببینه ‌فقط تلویزیون براش روشن نکن خواهشا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

زودباشید اقدام کنید یه عروسک براش بیارید سرگرمش کنید

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

😂😂 والا اخه تعجب کردم واقعا بازی میخواد؟؟

نه باوا بازی چه چی چه

بچه چهار ماهه وا هی خوسه😁😁😁😁😁

چرا مشکلی نداره اگه بخاطر اوتیسم میگین من هر دو بچه هام نگاه میکردن مشکلی ندارن

نه من خودمم نمیذاشتم بچه ببینه بله دکترا برای بیش فعالی گفتن ضرر داره حالا من پیشگیری میکردم اما دوستم خیلییییی سفت و سخت بود میگفت بعد دوسال کم‌کم رادیو و موزیک ملایم گذاشتم واسش

یه زن دایی داشتم بچه رو از صبح تا شب میذاشت جلو تی وی انقد پیام بازرگانی دوست داشتن 😁

نه باوا بازی چه چی چهبچه چهار ماهه وا هی خوسه😁😁😁😁😁

ها والا مو بچه ام ۴ ماهش بید همش خو بید مو فکر ایکنم اشتباه نوشته ۴ ماهه

نه من خودمم نمیذاشتم بچه ببینه بله دکترا برای بیش فعالی گفتن ضرر داره حالا من پیشگیری میکردم اما دوس ...

من اون دوتا بچه هام عاشق تلویزیون بودن ولی این سومی زیاد علاقه نداره ۱۹ ماهشه فقط اذان که میگن دوست داره میگه بازش الله یعنی صداش باز کن 😅

ها والا مو بچه ام ۴ ماهش بید همش خو بید مو فکر ایکنم اشتباه نوشته ۴ ماهه

ای کر کوچیره😁😘😘

باوا ینون هم معلوم نی دیندا چنن

بازی من ای سن آخه