2777
2789
عنوان

خانومایی ک دوست دارید اگاهانه زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه‌طرفه چه فایده‌ای داره؟؟ ما آگاه بشیم ..آموزش ببینیم بعد آقایون نه🧐 اینجوری که ما فقط اذیت میشیم...آموزش باید متقابل باشه اخه

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»
مردا چرا اموزش نمیبینن ولی زن اموزش میبینه؟

باتوجه به بیوت ذهنم چی؟؟ذهنت رو فقط فهمیدم😁😅فکر ذخن حالا بگو

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
یعنی چجوری

ینی بگی بیابریم پیش روانشناس میگه من خودم صدتا روانشناسو درس میدم اما اینطور نیست

زن شناس هستن چون مو ب مو میدونن یه زن چ خواسته هایی داره و بلدن چجوری به زنو باجواب ندادن به تلفنش یه لنگه پا نگه دارن

چرا من زود وابسته میشوم  چرا من انقدر احساساتی ام  چگونه بدانیم این مرد خائن نیست  ...

فقط لاشی گفتنت🤣🤣🤣😄😁

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
ایشون دست آایونو رو کردن ک دیگه کلاه سرمون نره  انقدره سخه برید تو پیجشون

نه عزیزم سخت نیست ، من که تشکر کردم ، در کل گفتم 

میگم این آقا اگه بتونن مردا رو تربیت کنن کمک بزرگ تری به جامعه ی بانوان میکنن.

بازم ممنون🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
باتوجه به بیوت ذهنم چی؟؟ذهنت رو فقط فهمیدم😁😅فکر ذخن حالا بگو

عزیزممم😍😂⁦❤️⁩

دور از جون شما گلم معنیش میشه سرت ب کار خودت باشه

معذرت میخوام با بدخواهام😂😂😂

👊Mind Your Own Business
ینی بگی بیابریم پیش روانشناس میگه من خودم صدتا روانشناسو درس میدم اما اینطور نیست زن شناس هستن چون ...

آهااا از این لحاظ میگی خیلی دیدم اینجا ژنه میگه بیا بریم مشاوره هی شوهرش نمیره حالا همه اینجور نیستن ولی بعضیا اره

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
ینی بگی بیابریم پیش روانشناس میگه من خودم صدتا روانشناسو درس میدم اما اینطور نیست زن شناس هستن چون ...

اصلا ابنطوری نیست اونا نرن مرد نیستن والا مردای دور ما تا اتفاقی میفته خودشون میگن باید بینمون مشاور باشه و اتفاقا مثل عقب مونده نمیگن خودمون روانشناسیم و... مرد تحصیل کرده و امروز کم نیست . اونایی ک شما میگید بیمارن و همه مردا نیستن  🌸

خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند