2777
2789
عنوان

خانومایی ک دوست دارید اگاهانه زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا برا منم تو وات بفرستین اینستاندارم

اره گلم پی وی درخواست بدین شماره بذاریم براتون بفرستم ویسای پیجو گوش بدین انشاالله که مفیدباشه براتون

سلام خانومی ممنون از تاپیکتون,ببخشید اینستا ندارم مشتاقم گوش بدم امکان داره لطف بفرمایید از طریق وات ...

بله عزیزه دلم لطفا درخواست بدین تا شماره بذارین تو واتس براتون ویس هایی ک توپیجشون هستو براتون بذارم یا تو واتس گروه میزنیم هرروز ویسهای ایشونو میذاریم ک همه استفاده کنن

بله عزیزه دلم لطفا درخواست بدین تا شماره بذارین تو واتس براتون ویس هایی ک توپیجشون هستو براتون بذارم ...

خیلی ممنون عزیزم,گروه زدن برا ویسهای روزانه عالیه اگر میشه انجام بدید لطفا مرسی,فقط درخواست نمیدونم چطوره

چراخانومی میشه آیدی بذار برات ویسهارو بفرستم اونایی ک تو پیج هستو ویس کردم برات میفرستم گوش بدین

درخواست میدم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
همش همینجاست تو همین لینکی ک میذارم برید تو صفحه ایشون فقط حرفای ایشونه ک میتونه ب شما کمک کنه

ممنونم عزیزم 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر