2777
2789
عنوان

خانومایی ک دوست دارید اگاهانه زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من زود وابسته میشوم  چرا من انقدر احساساتی ام  چگونه بدانیم این مرد خائن نیست  ...

همش همینجاست تو همین لینکی ک میذارم برید تو صفحه ایشون فقط حرفای ایشونه ک میتونه ب شما کمک کنه

استاد ابوالفضل طحان ینی مسیح هست واقعا حرفاشو گوش بده میفهمیم تاالان چقدر کلاه سرخانوما رفته 

کاش این آقای مسیح  به جای آموزش به خانم ها ، آقایون رو مورد آموزش و تربیت قرار میداد ، البته از شما و این آقا ممنون هستیم اما وقتش رسیده آقایون هم یه تغییری به خودشون بدن.

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
مردا چرا اموزش نمیبینن ولی زن اموزش میبینه؟

چون مردا وقتیکنارهمپجمع میشن باکوتاهترین جملات همو راهنمایی میکنن اما خانوما زیراب همومیزنن و درگیر حاشیه میشن برو تو پیج استاد طحان حتما

کاش این آقای مسیح  به جای آموزش به خانم ها ، آقایون رو مورد آموزش و تربیت قرار میداد ، البته از ...

ایشون دست آایونو رو کردن ک دیگه کلاه سرمون نره 

انقدره سخه برید تو پیجشون

چون مردا وقتیکنارهمپجمع میشن باکوتاهترین جملات همو راهنمایی میکنن اما خانوما زیراب همومیزنن و درگیر ...

چ ربطی داره خدا ب هر انسانی فارغ از جنسیتش عقل داده این چیزی ک شما میگی رو نمیشه ب همه تعمیم داد

خانمایی هم هستن ک بیزار از زیراب و غیبت و خاله زنک بازین

بجای ترغیب مردا ب درست فکر کردن و درست عمل کردن و مسئولین پذیزی این چیزارو ب خوردشون میدن ک شاخ میشن دیگه

👊Mind Your Own Business