2777
2789

سلام دوستای گلم

چند روز پیش ی مطلبی یجا خوندم ک تو باردار شدن میگن خیلی تاثیر داره

من خودم یسال اقدامم خودم مشکل خاصی ندارم ولی دست میزنم بشکمم سرده فکر میکنم علت باردار نشدنم سردی رحمم باشه بخاطر این دوماهه دارم تلاش میکنم گرنش کنم تا ب امید خدا زودتر باردار بشم.

حالا چند روز پیش مطلبی خوندم دیدم من اصلا اون موردو رعایت نمیکنم و همیشه شلوار کوتاه میپوشم تو خونه و چون گرمایی ام همیشه شوفاژو خاموش میکنم و در بالکنم اکثرا باز میزارم ک با غر غر شوهرم میبندم...

شماهم بخونید و رعایت کنید شاید فرجی شد و ماهم زودتر باردار شدیم ان شا الله❤

https://uupload.ir/files/pjgj_screenshot_۲۰۲۱۰۱۰۸-۲۱۵۸۱۹_gallery.jpg

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ازین ببعد شلوار بلند بپوشید و جوراب پاهاتونو گرم کنید ان شا الله زود باردار میشید

همچنین شما مهربون 

یه چیزی ک من خیلی در موردش شنیدم اینه ک از قبل پریودی شکم رو با روغن سیاهدانه چرب کنی و با یه شال ببندی میگن رحم گرم میشه خیلی موثره

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین