2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی خوب چی بگیرم؟

1754 بازدید | 44 پست

من تازه میخوام خیاطی یاد بگیرم ولی یه چرخی میخوام خوب باشه اگه خواستم حرفه ای هم ادامه بدم جواب بده. البته من نمیخوام  واس مشتری کار کنم برا خودم میخوام یاد بگیرم بدوزم.

چه چرخی خوبه؟ دست دوم بگیرم یا اول؟ از کجا بگیرم مطمئنه 

دست دوم نخر

کاچیران مدل نیولایف خوبه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فقط براخودت میخوای ژانومه خیلی خوبه تنوع دوختش زیاده.بری چرخ فروشی بهت معرفی میکنه .توگوگل هم سرچ کنی خیلی راهنماییت میکنه.البت اینم بگم که خیلی گرونه.لکرکنم درحد۱۲ تومن ایناباشه.

برو خیام . اگه میخوای بعد آموزش کار کنی حتما حتما سردوزم بخر. ژانومه ۸۰۲ الان ۹/۵شده . من هم ۸۰۲ دارم هم ۶۸۰ فرقش اینه ۸۰۲ زیگزاگش ۷ میله ۶۸۰ ۵ میل . همون زتونا و همون پایه های ۸۰۲ رو هم داره. ولی شنیدم کاچیران کاراش عالین . راستی همه ژانومه ها  استوکن . 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care