2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی خوب چی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 44 پست
من بهمن ماه ژانومه نو خریدم ۲تومن الان شده حدود ۵تومن 

نوخریدی؟کجایی؟جدی پنج میده.

یادم نمیاددقیقاکی ولی دویاسه ماه پیش میخواستم بگیرم ژانومه ۸۰۲۱۰ میلیون خورده ای بودنتونستم .چرخ صنعتی راسته دوزخریدم.بعدیه مدت بعد ش دوستم خریدگفت ۱۲تومن گفت ولی ۱۱وهفتصدداد.ماقیمیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرف کی میزنی شما....😀

۸۰۲ رو ۸۰ 😂😂😂😂

ولی ۶۸۰ رو فک نکنم ۴ سال بشه که گرفتم جفتشونم از خیام 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
تایلندیا خوب نیستن همش خراب میشن همش باید ببری تعمیر کنه همون پول رو یه ژاپنی بگیره یا کاچیران بهتره ...

اگر در حد شخصی دوزی باشه خراب نمیشه من یه ساله دارم استفاده میکنم دوستمم ۹ساله داره استفاده میکنه خداروشکر چیزیش نشده وقتی نمیتونه زیاد هزینه کنه ژانومه از نظر کارایی بهتراز کاچیرانه 

نوخریدی؟کجایی؟جدی پنج میده. یادم نمیاددقیقاکی ولی دویاسه ماه پیش میخواستم بگیرم ژانومه ۸۰۲۱۰ میلیون ...

من پارسال۲تومن گرفتم الان خیلی گرون شده

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 
تایلندیش خوب نیس؟

من خودم تایلندیشو گرفتم یه ساله دارم استفاده میکنم خوبه  منم نمیخواستم زیاد هزینه کنم اینو خریدم کارمو راه میندازه اگه میتونی بیشتر هزینه کنی جک بگیر دست دوم یا نو 

اگر در حد شخصی دوزی باشه خراب نمیشه من یه ساله دارم استفاده میکنم دوستمم ۹ساله داره استفاده میکنه خد ...

نوشتن میخوان حرفه ای ادامه بدن . بله اگه خونگی باشه یا برا جهاز حتما خوبه ولی برا کارحرفه ای  پدالش زود خراب میشه . باید همش بره چینی پدال رو عوض کنه .

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
نوشتن میخوان حرفه ای ادامه بدن . بله اگه خونگی باشه یا برا جهاز حتما خوبه ولی برا کارحرفه ای  پ ...

اخه نوشتن برای مشتری نمیخواد بدوزه به خاطر اون گفتم ،با ۴تومن دیگه نوشته حرفه ای خرید پیشنهاد من این بود