من تازه میخوام خیاطی یاد بگیرم ولی یه چرخی میخوام خوب باشه اگه خواستم حرفه ای هم ادامه بدم جواب بده. البته من نمیخوام واس مشتری کار کنم برا خودم میخوام یاد بگیرم بدوزم.
چه چرخی خوبه؟ دست دوم بگیرم یا اول؟ از کجا بگیرم مطمئنه
یعنی ۶۸۰ هم خوبه؟ اون ارزون تره؟ من تا ۴ تومن میتونم هزینه کنم بیشتر نمیتونم
اره من جفتشو دارم .ولی فک نکنم ۴ تومن باشه یه سر برو خیام . ژانومه اصلا نو نداره همشون استوکن الکی نگن بهت نو داریم میدیم . ژانومه ۸۰۲ تو ایران اسم در کرده مدلای دیگش هم خوبه .
❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
اره۶۸۰هم عالیه....من تاچندماه پیش پرسیدم۵تومن بودالبته بندر..احتمالاالان گرونترشده
چقد گرون شدن من ۸۰۲ رو ۲۰۰ گرفتم ۶۸۰ و ۵۰۰😂😂😂عجباااااا😐😐😐
❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
عزیزم ژانومه نو داره ولی تایلندیه اون ژانومه استوکا ژاپنیه
تایلندیا خوب نیستن همش خراب میشن همش باید ببری تعمیر کنه همون پول رو یه ژاپنی بگیره یا کاچیران بهتره که .