2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی خوب چی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 44 پست
برو خیام . اگه میخوای بعد آموزش کار کنی حتما حتما سردوزم بخر. ژانومه ۸۰۲ الان ۹/۵شده . من هم ۸۰۲ دار ...

یعنی ۶۸۰ هم خوبه؟ اون ارزون تره؟

من تا ۴ تومن میتونم هزینه کنم بیشتر نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ۶۸۰ هم خوبه؟ اون ارزون تره؟ من تا ۴ تومن میتونم هزینه کنم بیشتر نمیتونم

اره۶۸۰هم عالیه....من تاچندماه پیش پرسیدم۵تومن بودالبته بندر..احتمالاالان گرونترشده

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 
یعنی ۶۸۰ هم خوبه؟ اون ارزون تره؟ من تا ۴ تومن میتونم هزینه کنم بیشتر نمیتونم

اره من جفتشو دارم .ولی فک نکنم ۴ تومن باشه یه سر برو خیام . ژانومه اصلا نو نداره همشون استوکن الکی نگن بهت نو داریم میدیم . ژانومه ۸۰۲ تو ایران اسم در کرده مدلای دیگش هم خوبه .

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
اره۶۸۰هم عالیه....من تاچندماه پیش پرسیدم۵تومن بودالبته بندر..احتمالاالان گرونترشده

چقد گرون شدن من ۸۰۲ رو ۲۰۰ گرفتم ۶۸۰ و ۵۰۰😂😂😂عجباااااا😐😐😐

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
چقد گرون شدن من ۸۰۲ رو ۲۰۰ گرفتم ۶۸۰ و ۵۰۰😂😂😂عجباااااا😐😐😐

عزیزم حرف کی میزنی شما....😀

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 
عزیزم ژانومه نو داره ولی تایلندیه اون ژانومه استوکا ژاپنیه 

تایلندیا خوب نیستن همش خراب میشن همش باید ببری تعمیر کنه همون پول رو یه ژاپنی بگیره یا کاچیران بهتره که .