2777
2789
عنوان

نوزاد در nicu

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 27 پست
ممنون.  من حس میکنم دروغ میگن دکتره هیچی سرش نمیشه الکی نگهش داشته  میگفت نمیتونن نفس ...

پارسال برادرزاده منم به دنیا اومد اول آوردنش تو اتاق بعدا بردنش و گفتن واسه قلبش باید بمونه و ..برادرم سریع برد بچه رو پیش متخصص چکاپ قلب کزد و ...بعد گفت مشکلی نداره برو ترخیصش کن ..بعدم برادرم شبانه با مسئولیت خودش ترخیصش کرد و خدا روشکر مشکلی هم نداشت

چرا کاربری من و ازم گرفتین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال برادرزاده منم به دنیا اومد اول آوردنش تو اتاق بعدا بردنش و گفتن واسه قلبش باید بمونه و ..براد ...

منم همچین اتفاقی رو شنیدم

گفتن بچت مشکل قلب داره

الکی کلی پول گرفتن

بعد گفتن چکاب کردیم سالمه

.Life is a gift ,we must celebrate it
ریش مشکل داشته باشه باید زیر اکسیژن باشه. جون پسر منم همین بود.  خود مادرش بهش شیر نمیده مگه؟؟؟

نه گفتن ریش سالمه

دو سه روز براش کافی بوده

الآن تو دستگاه نیست

الکی گفتن سه روز دیگه بمونه فقط ببینن شیر میخوره یا نه

منم همچین اتفاقی رو شنیدم گفتن بچت مشکل قلب داره الکی کلی پول گرفتن بعد گفتن چکاب کردیم سالمه

دور از جون وقتی گفتن قلبش مشکل داره برادرم و زن داداشم داشتن سکته میکردن مامانم که نگم برات چی کشید تا رفتن متخصص و برگشتن...خدا ازشون تگذره

چرا کاربری من و ازم گرفتین  
دور از جون وقتی گفتن قلبش مشکل داره برادرم و زن داداشم داشتن سکته میکردن مامانم که نگم برات چی کشید ...

خداروشکر که الآن برادرزادت سالمه، خدا حفظش کنه

بروبچتوبیارنزاراونجاباشه

بچه من نیست عزیزم

ولی خیلی دوسش دارم

مامانش ناراحته میگه دستش کبود بود

از بس به پاش چسب زدن تمام نقطه نقطه قرمز رنگ بود

زبون بسه گناه داره

اول گفتن تنفسشون مشکل داره بعد دستگاه اکسیژنو جدا کردن حالا میگن حداقل 3 روز باید ببینن شیر میتونه ...

پسرم شش روز تو دستگاه بود ریه هاش تشکیل نشده بود هیچی هم بهش وصل نبود فقط صبح به صبح ازم هی سوال میکردن 

شیر میخوره 

مدفوع میکنه 

و ازمایش میکردن

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
پسرم شش روز تو دستگاه بود ریه هاش تشکیل نشده بود هیچی هم بهش وصل نبود فقط صبح به صبح ازم هی سوال میک ...

اردیبهشت 96بود 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪