سلام خانما، یه سوال، به نظرتون ممکنه نوزادی که به دستگاه اکسیژن وصل نیست، فقط به بهانه اینکه ببینن میتونه شیر بخوره یا نه، 3 روز بیمارستان نگه دارن و به خاطر پول؟ چون بیمارستان خصوصیه؟
ممنون. من حس میکنم دروغ میگن دکتره هیچی سرش نمیشه الکی نگهش داشته میگفت نمیتونن نفس ...
پارسال برادرزاده منم به دنیا اومد اول آوردنش تو اتاق بعدا بردنش و گفتن واسه قلبش باید بمونه و ..برادرم سریع برد بچه رو پیش متخصص چکاپ قلب کزد و ...بعد گفت مشکلی نداره برو ترخیصش کن ..بعدم برادرم شبانه با مسئولیت خودش ترخیصش کرد و خدا روشکر مشکلی هم نداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول گفتن تنفسشون مشکل داره بعد دستگاه اکسیژنو جدا کردن حالا میگن حداقل 3 روز باید ببینن شیر میتونه ...
پسرم شش روز تو دستگاه بود ریه هاش تشکیل نشده بود هیچی هم بهش وصل نبود فقط صبح به صبح ازم هی سوال میکردن
شیر میخوره
مدفوع میکنه
و ازمایش میکردن
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
پسرم شش روز تو دستگاه بود ریه هاش تشکیل نشده بود هیچی هم بهش وصل نبود فقط صبح به صبح ازم هی سوال میک ...
اردیبهشت 96بود
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪