2777
2789
عنوان

نوزاد در nicu

1174 بازدید | 27 پست

سلام خانما، یه سوال، به نظرتون ممکنه نوزادی که به دستگاه اکسیژن وصل نیست، فقط به بهانه اینکه ببینن میتونه شیر بخوره یا نه، 3 روز بیمارستان نگه دارن و به خاطر پول؟ چون بیمارستان خصوصیه؟ 

.Life is a gift ,we must celebrate it

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم

لابد یه مشکلی هست که میخوان چک کنن

با دکترش صحبت کن و ببین مشکل اصلیش چیهه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
تو این زمینه آره ممکنه مردم خیلی بد شدن نامردی زیاد شده به حضرت عباس

اول گفتن تنفسشون مشکل داره

بعد دستگاه اکسیژنو جدا کردن

حالا میگن حداقل 3 روز باید ببینن شیر میتونه بخوره یا نه

شبی 4 میلیونم میگیرن

یعنی سه روزه به دنیا اومده بعد مرخصش نمیکنن؟؟؟؟

آره

میگن سه روز دیگه فقط ببینن شیر میخورن یا نه

سه روزم الکی میگفتن ریه ش مشکل داره

گفتم شاید به خاطر پوله 

با یه متخصص مشورت کنید..میتونید تو سایت دکتر ساینا بپرسید اگه دیدید دروغ میگن برید بچه رو بیارید

ممنون. 

من حس میکنم دروغ میگن

دکتره هیچی سرش نمیشه

الکی نگهش داشته 

میگفت نمیتونن نفس بکشه کلی ترسوندنمون

الآنم میگن حداقل سه روز ببینیم شیر میخوره

دارم دیوونه میشم 

اول گفتن تنفسشون مشکل داره بعد دستگاه اکسیژنو جدا کردن حالا میگن حداقل 3 روز باید ببینن شیر میتونه ...

خیلیااین بلاسرشون اومده والکی نگهداشتن ازشون کلی پول گرفتن یکیشم یکی ازاشناهامونه ک گفتن شیرنمیخوره بچت بایدتودستگاه باشه ک خانومه گفت ازسینم داره میخوره چطکرمیگیدنمیخوره گفتن بهرحال تودستگاه بایدبمونه ک خووش رضایت دادبچرواوردخونه الانم بچش۳ماهشه

میگفت ی پرستاره اومدگفت ک چون بیمارستان بودجه نداره ک حقوق پرستاراروبده اینکارومیکنه الکی بچرونگهمیداره ک پول بگیرن ازملت

اول گفتن تنفسشون مشکل داره بعد دستگاه اکسیژنو جدا کردن حالا میگن حداقل 3 روز باید ببینن شیر میتونه ...

بهتره با یه متخصص دیگه صحبت کنید ببین من دیابت دارم دکتر خودم انسولینمو عوض نکرد منم قندم پایین نمیاومد دکترمو عوص کردم دکتر دومی عوض کرد و گفت به خاطر کرونا تو خونه قندت رو بگیر شب به شب بهم بگو تا دوزشو اکی کنیم دو بار جواب منو داد دفعه سوم دیگه جواب نداد گفت باید بیایی مطب گفتم دکتر تو زمین و هوا منو نگه داشتی خودت شماره تلفنت رو دادی چرا جواب نمیدی دیگه کلا بلاکم کرد باورت میشه مردم دور از جون شما این جوری شیطان صفت شدن

فکر نمیکنم لابد یه مشکلی هست که میخوان چک کنن با دکترش صحبت کن و ببین مشکل اصلیش چیهه

دوقلویی سزارین 37 هفته

بچه من نیستن از عزیزانم هستن

من الآن سه روزه آروم و قرار ندارم

آره میگن سه روز دیگه فقط ببینن شیر میخورن یا نه سه روزم الکی میگفتن ریه ش مشکل داره گفتم شاید به ...

ریش مشکل داشته باشه باید زیر اکسیژن باشه. جون پسر منم همین بود.  خود مادرش بهش شیر نمیده مگه؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔