2777
2789
عنوان

جاری بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 88 پست

عزیزم رابطتت باهاش قطع کن ارامشت بهم نریزه منم یه جاری دارم با دارو درمان بچه دار شد من عقد بودم بچه دوست داشتم تو دورهمی پرسیدن توسریع بچه دار شو گفتم اره زود اقدام میکنم برگشت جلو همه گفت فک کردی بچه دار شدن الکی  خدا بدانه کی باردار بشی منم دقیق ۱ ماه بعد ازدواجم باردار شدم  وقتی پطرم دنیا امد خیلی حرص خورد ک این پسر داره من دختر  و چند ساله تو اقدام بارداری دومه و منتظر  

وقتی خبر بارداری دومم امد سریع ب خواهرشوهرم گفته انشالله ک بچس دختر بشه ... حالا من عاشق دختردار شدنم .. بعضیا دست خودشون نیست خیلی فرق میزارن من از اوایل ازدواجم قطع رابطه کردم و مقصر خودش بود فقط  ... باید ازینجور ادما دور باشی

دیگه کنجکاوی نکن.واقعا برای شما چه فرقی کرد که فهمیدی بچش دختره یا پسر.الا اینکه الآن داری حرص می خو ...

مگ چیه.خب....بپرسن بالاخره ک معلوم میشه

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا نمیپرسم دنیا بیاد خودش مشخص میشه یا اگ خواست خودش میگه . بعضیا واژه ای ب اسم شعور نمیشناسن ک ...

اخه اگه ازشون نپرسی میگن چقد حسوده نمیتونه ببینه من باردارم خودش بچه نداره کلا بعضی خانوما دور از جون جمع مشکل روانی دارن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
سوالش عجیب غریب نیس از زن باردار میپرسن دیگه نی نیت چیه چند وقتته؟ چرا باید روانی بازی دربیاره بخلظر ...

واقعا دونستن جنسیت بچه ی توی شکم یه نفر دیگه، چه اهمیتی می تونه داشته باشه که دیگران سوال کنن؟

مثل این می مونه که هر ماه از یه نفر بپرسن باردار نیستی؟واقعا پرسیدن این سوال ضرورتی داره؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
واقعا دونستن جنسیت بچه ی توی شکم یه نفر دیگه، چه اهمیتی می تونه داشته باشه که دیگران سوال کنن؟ مثل ...

غریبه که نیس 

سوال عجیبیم نیس 

بچه یا دختره یا پسر چرا مادر ازین سوال ناراحت بشه؟مگه اینکه مثل جاری استارتر از جنسیت جنینش ناراضیه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اخه اگه ازشون نپرسی میگن چقد حسوده نمیتونه ببینه من باردارم خودش بچه نداره کلا بعضی خانوما دور از جو ...

مثلا میشه بجای اینکه بپرسیم جنسیت جنین چیه، به زن باردار تبریک بگیم و بهش بگیم ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا بیاد و قدمش پر از خیر و برکت باشه.بعید می دونم این حسادت آدم رو برسونه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2