2777
2789
عنوان

جاری بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 88 پست

هنوزم هستن اینا ؟  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن میخواسته پسر بیاره نشده ناراحته از الانم استرس گرفته پسر بیاری ولیعهدی رو بدن پسر شما ایشون سرش کلاه بره 

ولش کن سر هر حرفی ناراحت نشو هورموناش بهم ریخته چرت میگه 

انشالله خدا هرچی که صلاحته و خودتم دوست داری بده سالم و صالحم باشه عزیزم ❤

بگو حالا من دختر بیارم یا پسر مگ تو میخوای نونش بدی فک کنم چون بچش دختره زورش گرفته چ فرقی میکنه دختر پسر

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
فکر نکنم کار بدی باشه 

من که نمی پسندم کسی ازم سوال کنه.یا دختره یا پسر.به دنیا بیاد متوجه میشن دیگه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

نفرین که نکرده سه تا دختر برکته‌ ولی اول مطمعن شو خواهر شوهرت دروغ نگه دوم اینکه خواهر شوهرت بده که میخواد توطئه کنه حتی اگه اونم گفته نباید میومد به تو میگفت

روانشناسی کودک
برا چی پرسیدی؟ اگ برات مهم نیست چراو؟

سوالش عجیب غریب نیس از زن باردار میپرسن دیگه نی نیت چیه چند وقتته؟ چرا باید روانی بازی دربیاره بخلظر یه سوال معمولی

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

چه بیشعور و بی چشمو رو هست.انشالله خدا دوتا پسر دوقلو بهت بده چشمش دربیاد‌‌.دختر داشتن حقارت نیست ولی اون خودش خودشو کوچیک کرده.حیفه دختر ک برا اون باشه.تازه خدا دیده اگه پسر بهش میداد میخواست چیکارکنه.

دوست من ک کلی برای بچه دار شدنش تلاش کردم و کلی دعا ک خدا بهش پسر بده چون تحت فشار خانواده شوهرش بود.بعد منکه حامله شدم گفت تو ک براتون فرقی نمیکنه پس ایشالله خدا بهت دختر بده.منم بلاکش کردم رفت.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
اخه رفته بود سنو منم از رو کنجکاوی پرسیدم

دیگه کنجکاوی نکن.واقعا برای شما چه فرقی کرد که فهمیدی بچش دختره یا پسر.الا اینکه الآن داری حرص می خوری بابت رفتارش

راستش منم بدم میاد کسی جنسیت جنین رو بپرسه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
سوالش عجیب غریب نیس از زن باردار میپرسن دیگه نی نیت چیه چند وقتته؟ چرا باید روانی بازی دربیاره بخلظر ...

من کلا نمیپرسم دنیا بیاد خودش مشخص میشه یا اگ خواست خودش میگه .

بعضیا واژه ای ب اسم شعور نمیشناسن کلا نپرسی بهتره

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

والامنم جاریم زاییده بود زنگ زدم حالشو پرسیدم...خونش رفتم از دهنش درنیومد بگه انشاالله قسمت شما.

بدم اومد ازش😒

قبلا هم اوایل بارداریش میگف ما بچه نمیاوردیم تا تکلیف کارم معلوم بشه..ینی نازا نیستما....من چندساله ازدواج کردم بچه نخواستم حالا فکر میکنه لابد من بچم نمیشه اونو گفت....

اخه بمن چه ک چرا نمیاوردی....خاک .

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.