2777
2789
عنوان

جاری بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 88 پست
کلاس هاشون رو مخفیانه برگزار میکنن و بابتش پول میگیرن. اگه لو برن می گیرنشون خیلیا هم از این کلاس ه ...

من خودم شرکت کردم ولی کاملا مطابق آیین مذهبی بود نوعی خود شناسی و خداشناسی لطفا مطلق نگو

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
کلاس هاشون رو مخفیانه برگزار میکنن و بابتش پول میگیرن. اگه لو برن می گیرنشون خیلیا هم از این کلاس ه ...

مگه چی میگن که مردم از دینشون زده میشن؟

فکر نمیکردم اینجور چیزها باشه😓😓😓میگم چقدر مردم روز به روز بیخیال تر میشن نسبت به خیلی چیزها😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چه اهمیتی داره حنسیت بچه یه شخص دیگه البته این نظر خواهر شوهرم هست

دقیقا

و البته اگه اون بچه تا پایان بارداری صحیح و سالم بمونه و به دنیا بیاد و وسط راه سقط یا تلف نشه.

من زایمان زودرس 6 ماهه کردم.بچم تلف شد.بعد از فوتش به بقیه خبردادن که زایمان زودرس شد و از دنیا رفت.ولی باز هم مورد بوده که از مادرم سوال کرده بچه ش که از دنیا رفته دختر بود یا پسر؟ خدایی جنسیت بچه ی فوت شده چه فرقی برای فامیل من باید داشته باشه که بپرسه؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
من خودم شرکت کردم ولی کاملا مطابق آیین مذهبی بود نوعی خود شناسی و خداشناسی لطفا مطلق نگو

یه فیلم تو یو تیو ب بود که دختره با مدرک لیسانس رفته تو این کلاس ها و الان زمین گیر شده و نمیتونه کارهای شخصیش رو انجام بده

واقعأ یه همچین چیزی حقیقت داره؟!!!

ببین کلاسا متفاوته تو کلاس های ما خودت و بشناسی و خدا رو مطابق آیین قرآنی  نوعی تفسیر بود بعد هم قانون راز که هر چی بخوای با جذب و انرژی بهش میرسی

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 

من یه تحقیق در مورد این گروه شیطان پرستی کردم.از چند تا منبع و کلی مطلب در موردش خوندم.حتی کسانی که گرفتار این حلقه ها شده بودن و کارشون به روانپزشک و ... رسیده بود رو خوندم و حتی نظر مراجع در این مورد و نقد و بررسی گروهشون و ....

و در آخر به یقین رسیدم که این گروه ،خدا پرستی مطابق اسلام نیست.چطور ممکنه حلقه های اول بگن نماز بخونید ولی مثلا حلقه ی 8 به بعد بگن شما به چنان عرفانی رسیدید که نیاز به نماز خوندن ندارید؟ حضرت ابراهیم با اون همه عرفان نماز می خوند

این چطور عرفانی هست که آگاه به اطرافش نیست. بزرگان واقعی اسلام انقدر به عرفان میرسن که خدا چشمشون رو باز میکنه و آگاه به اطرافشون میشن و دیده ی بصیرت پیدا می کنن.چطور ممکنه محمدعلی طاهری بنیانگذار فرقه ی شیطان پرستی عرفان، به عرفان رسیده باشه ولی آگاه از اطرافش نشده باشه که بفهمه دارن تو کلاسش مخفیانه فیلم میگیرن و پخش بشه و ... .شما خودت تو گوگل سرچ کن کلیپ لو رفته محمد علی طاهری.

به نام بی نام او یعنی به نام شیطان.

من در این موارد تا تحقیق نکنم چیزی رو نمی پذیرم.بابت این فرقه هم تحقیق کردم .

@یکدوست_خوب    

@نیلو1234  

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
یه فیلم تو یو تیو ب بود که دختره با مدرک لیسانس رفته تو این کلاس ها و الان زمین گیر شده و نمیتونه کا ...

کسی که شیطون رجیم خیلی بهش نزدیک بشه توقع داری چطوری بشه؟

اینا از تلفیق چند روش استفاده می کنن مثلا تلفیق یه سری حرکات برای آرامش بدن مثل کاری که یوگا می کنه با تکرار کلمه و .... .خیلی مطلب در موردشون هست.حتی در موردشون کتاب نوشته شده و گفته شده فرقه باطله.چند تا کلیپ سخنرانی هم در موردش از رائفی هست.چند بار سردسته شون که محمدعلی طاهری بوده رو گرفتن و فرار کرد.حدودا از سال 80 توی ایران این فرقه رو طاهری شروع کرده.ولی خیلیا فریب خوردن

شما که شرکت کردید میشه بگید اون خانوم تو فیلمی که گفتم چرا انقدر بی قراره و جیغ میکشه؟

شما که شرکت کردید میشه بگید اون خانوم تو فیلمی که گفتم چرا انقدر بی قراره و جیغ میکشه؟

تو کلاس های عرفان میگن شما ناخالصی دارید و باید غیر ارگانیک از بدنتون خارج بشه. منظور از غیر ارگانیک هم جن هست. به گفته ی خودشون هم مثلا غیر ارگانیک داشت از بدن اون خانم خارج میشد

سخنرانی رائفی پور رو گوش بده .کامل توضیح داده.

ممنون🙏 دوست داشتم خودش بگه بدونم اطلاعی هم داره یا نه😅😅😅

اگه تو کلاس ها بهشون دقیق و درست آگاهی میدادن که دیگه تو کلاس ها شرکت نمی کردن.😊