2777
2789

وقتی سفارش میدین چندروزمیکشه تابیارن؟همیشه همون چیزی که سفارش دادین باهمون سایزورنگ میارن؟؟هزینه شوچطوری پرداخت میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه تایم ک همونه

ولی جدیدا ممکنه اشتباه بشه مثلا رنگ یا سایز ک مشکلی نداره زنگ میزنی مرجوع میکنی

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

ببخشید، حتما باید اپ دیجی رو نصب کنیم برا خرید یا از گوگل هم میشه سفارش داد؟

اخه من میخوام شفارش بدم برا ثبت نام شماره تلفن یا ایمیل میخواد. هرچی شماره و ایمیل میدم قبول نمیکنه چرل؟!!میگه اشتباست

پرداخت درب محل انتخاب میکنن روزشم خودم تعیین میکنم مثلا چه روزی چه ساعتی اره تاحالا مشکلی ندا ...

پرداخت درب منزلو ک خیلی وقته از اردیبهشت لغو کردن 

یا آنلاین پرداخت میکنی یا از شارژ کیف پول میدین

معمولا ۲روزتایک هفته طول میکشه.

احتمال اشتباه شدنه رنگ و یا حتی مدل زیاده.

ولی اگه بسته بندی و اتیکت نارنجی رو سالم داشته باشی راحت مرجوع میکنن و ۲روزه هم پولت رو برمیگردونن.

ازلحاظ پولی و این جور چیزا خیلی مطمئنه

ببخشید، حتما باید اپ دیجی رو نصب کنیم برا خرید یا از گوگل هم میشه سفارش داد؟ اخه من میخوام شفارش بد ...

برنامت بروزه؟

زنگ بزن ب پشتیبانی

بیشتر آنلاین پرداخت میکنم همون تایمی ک خودم انتخاب می‌کنم میارن. تاالعا ک راضی بودم

من بخاطر2تابچه کوچیک وکرونااینانمیتونم ازخونه بیرون برم میخوام ازدیجی کالاواسه خودموبچه هالباس خونگی بگیرم همش میترسم دقیقاچیزی که میخوامونیارن

من بخاطر2تابچه کوچیک وکرونااینانمیتونم ازخونه بیرون برم میخوام ازدیجی کالاواسه خودموبچه هالباس خونگی ...

چرا از پیج های اینستا خرید نمیکنی. 

من خدایی تا العا از دیجی کالاراضی بودم. من حتی لباس خواب هم سفارش دادم. 🤭دیگه شانست چیکار کنن.