خونه مستقل بگیرم ( با وجود اینکه خرجم با خانوادمه و در آمد ندارم) فک میکنین مستقل بشم خدا برکت میده تو این وضعیت اقتصادی؟
یا اینکه با خانوادم بمونم و پولمو طلا بخرم؟
یه نکته ام بگم اینکه شدیدا دنبال سکوتم و اینجایی ک هستم سکوت نیست و روز بروز اعصابم داره ضعیف تر میشه در حدی که دستم رعشه گرفته و تپش قلب دارم، با خودم میگم تو جهنم برم ولی ساکت باشه :) خانوادم ادمای خوبین و خیلی ساپورت میکنن ولی من دنبال سکوت محضم
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
مثلا کجا؟ از ریسک با تنها پولم میترسم. مثلا بزارم بورس ک هیچی ازش حالیم نیست؟
الان بورس قشنگ همه رو بدبخت کرده کفه کفه قیمت هاش. بنظر من سهام بخر. توی بورس وقتی همه نا امیدن ومیفروشن تو بخر، وقتی هم همه مبخرن تو بفروش... الان همه دنبال فراران