2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم رو چجوری بهش بگم ؟

4596 بازدید | 133 پست

من یه بچه سه ماهه دارم قصدم فعلا جدایی نیست نرم افزار رو گوشیش نصب کرم فهمیدم داره با یکی زنه چت میکنه تلفنی حرف میزنن نمیحوام بفهمه که نرم افزار نصب کردم پیام های گکشیشم پاک کرده چجوری بهش بفهمونم میدونم داره خیانت میکنه ولی قضیه نرم افزار هم لو نره چکن میخوام زیر نظر داشته باشم  لطفا اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دستی بهش بزنید

اما سعی کنید به روش نیارید

و خیلی محترمانه جوری که خجالت بکشه

و شرم کنه بهش بگید🌷👦

👦خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو در عرش  کبریائی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری👦

حالاخانماهمشون خواهان اون نرم افزاره شدن😒😊

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑

فقط چت بوده یا همو دیدن؟؟؟میتونی بگی کسی دیدتشون و به شما گفته

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان‌همه میپرسن نرم افزار چیه ب جای کمک😂

خیانت کرده بعد تو میترسی بفهمه نرم افزارو 

بزن بترکونش باو

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

واقعا دیوانه است شوهری که با داشتن

خانم خوش سیمایی مثل شما خیانت بکنه😧😐

👦خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو در عرش  کبریائی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری👦