2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم رو چجوری بهش بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 133 پست

تو ایرانسل من هم میوفته شماره طرف اگر برای شوهرتو نصب کنی

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دیوانه است شوهری که با داشتن خانم خوش سیمایی مثل شما خیانت بکنه😧😐

یه تنه مرز های پاچه خواری رو جا به جا کردی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه سوال عزیزم

اگه نرم افزار نصب کنی به چه اطلاعاتی میتونی دسترسی پیدا کنی؟؟؟

بچه ها اگه میدونین جواب بدین لطفا

اگه نرم افزار بزنم یا کسی رو هک کنم میتونم به پیامای شخصیش تو نینی سایت دسترسی پیدا کنم؟؟؟🤔🤔🤔

الان‌همه میپرسن نرم افزار چیه ب جای کمک😂 خیانت کرده بعد تو میترسی بفهمه نرم افزارو  بزن ب ...

مشکل من اینه الان بنا به شرایطی نمیتونم طلاق بگیرم و از طرفی نمیتونم ساکت باشم و اینم‌بگم تو دادگاه نرم افزار لو بره جرمه و میتونه ازم شکایت کنه نمیخوام نرم افزار لو بره تا بتونم زیر نظر داشته باشم

حالا چرا میخای نفهمه که نرم افزار نصب کردی؟؟؟بنظر منکه همچین بشورش که تا عمر داره ازین گوه خوریا نکنه...زودترم بش بگو تا جلوتر نرفتن با اون عنتر...میتونی اول زنگ بزنی به اون زنه خراب

شوهر منم اینکارو کرد والان پشیمونم چرا رفتم سر گوشیش که ببینم ، از اونروز تا الان بیمار شدم یه ادم ع ...

آها . دوست داشتی همیشه سرت زیر برف بمونه ؟

چرا شما بیمار شدی ؟ باید کاری میکردی که اون از خجالت داغون بشه

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍

به مادر شوهرت بگو موضوع رو 

جلو بچت زنتو نمیبوسی میگی زشته؟🤨 ولی جلو روش ایتقدر دعوا میکنین و داد می‌زنین که ... می‌کنه تو خودش !😶 خب اون بچه محبت کردن رو از کی یاد بگیره؟!🙁🙃