2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم رو چجوری بهش بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 133 پست
چشم هشتم داری داداش😂😂😂

نه چاکراهاش بازن😄

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان ازتنوع طلبی ☹😑

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
واقعا دیوانه است شوهری که با داشتن خانم خوش سیمایی مثل شما خیانت بکنه😧😐

همتون همینطورین

فک کردین بقیه هم جنسات که خیانت میکنن خانم شون بد سیماست؟؟؟؟

اصلا برفرض اینکه بد سیما باشه روز اول کور بود خانمشو ببینه که حالا خیانت کنه؟؟؟

بعدشم شما از کجا میدونی اسی خوش سیماست مگه دیدینش؟؟؟

همه دنبال نرم افزاره هستن تا کمک به من 😔😐

عزیزم ب جای اینکه منتظر بمونی تا دلیل بیشتر داشته باشی واسه طلاق.شوهرتو توجیح کن ب زندگی برگرده...ی بجه داری ....با ندنم کاری آینده ی اون بچه رو خراب نکنید....لغزش گناه نابخشودنی نیست.سعی نکن کاری رو ک ما کردیم و همه چیز و خراب و خرابتر کردیم رو انجام بدی...خواهرانه گفتم...نرم افزارو پاک کن...بهش بگو این کارو کردی

همه دنبال نرم افزاره هستن تا کمک به من 😔😐

گلم اینکه سرت رو مثل کبک زیر برف نکردی خیلی خوبه ولی یا رو کن یا اینکه مدرک بیشتر جمع کن تا بتونی به روش بیاری اگه نخوای بهش بگی تمام زندگیت تباه میشه یه طرف خودت داغون میشی از اینکه ببینی پای یه نفر سومی توی رابطه هست. خدایی خیلی سخته گلم میدونم ولی حتما حتما با خانواده اش یا خانواده خودت در میون بزار حتما مدرک جمع کن نتونه انکار کنه. رفتار ش باهات چطوره؟