2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم رو چجوری بهش بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 133 پست
قطع شد

اه واقعا 

چه نی نی یارا فعال شدن الان از چشم من میبینش شت😂😂😂😂

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی قصدت جدایی نیست نگو و حرمتارو از بین نبر

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
عزیزم ب شوهرت گفتی ؟؟؟چجوری گفتی 

آره گفتم اول با دختره حرف زدم صداشو ضبط کردم بعد به شوهرم گفتم نتونست دیگه چیزی بگه و نصف خونه و حق طلاق و حق حضانت رو گرفتم بخشیدمش

جدی عالیه

آره ولی الان مشکلم میدونی چیه شوهرم خداروشکر آدم شده مادرشوهرم از اول تو زندگیم کم و بیش دخالت میکرد الان بیشتر شده شوهرم رو میندازه به جونم ولی تو روم خوبه شوهرمم میاد میگه گله کردن ولی دیگه هیچی نمیگه چی گفتن ولی رفتار شوهرم وقتی میره خونه مامانش میاد خونه عوض میشه میخوام یه جوری باهاشون قطع رابطه کنم چون واقعا دارن اذیتم میکنن ولی نمیخوامم شوهرم بر علیه ام بشه خدا ازشون نگذره که آرامش رو ازم گرفتن 

آره ولی الان مشکلم میدونی چیه شوهرم خداروشکر آدم شده مادرشوهرم از اول تو زندگیم کم و بیش دخالت میکرد ...

تو هم میشه شوعرت باهاشون خوب باش ولی شوهرت نبود حسابشون نکن درو باز نکن براشون تلفناشونو جواب نده شوهرتم گف بگو نشنیدم بگو من اینقد احترام میکنن چرا باهام دشمنن و میشه خودتون برای رفت و امدتون قانون تعیین کنید مثلا بگو هفته ای یبار خونه مامانم و مادرت و ماهی یبار دعوتشون میکنم بگو هم من ب مادرم میگم هم تو ک سر زده نیان چون ارامش گرفته میشه ازمون خواه و ناخواه دخالت ایجاد میشه اینارو با کمک مشاور بهش بگی بهتره 

بگو من همونجوره پات بودم دیدی ک حتی خیانت دیدم موندم ولی اگه بخار دخالت تو رندگیم باشه دیگه توان ندا ...

بهش گفتم ولی حاشا میکنه میگه مامانم چیزی نگفته میگم فلان چیز رو بهم گفته میگه تو حساس شدی باید دخالت هاشون رو کم کنم منتظر یه فرصتم ساکتشون کنم