عه.. من استرس گرفتم.همه کمکی شروع کردن از ۴ ماهگی🙁من اوندفعه از دکترش نپرسیدم..تا چند روز دیگه همس ...
نه عزیزم ۴ ماهگی دکترا نمیگن واسه رفلاکسیای شدید از ۴ ماهه پسر من رفلکسم داشت اما از ۵ ماه شروع کردم نگران نشو الکی بعدشم بچه به غذا میفته خیلی بد وزن میگیره خیلی سخته برعکس تصور مامانا
پسر من یسالشه هنوز تا صبح خیلی پامیشه و از ۳ ماهم اسیر دندون بود تازه ۳ تا داره 🙄درضمن جان قربان هم استانی❤خدا بداره تی زاکه 😁😘
فک نکنم الان دیگه شیرخشک بپذیره ولی اگه اینطورادامه داشت غذاخورکه شد شیرپاکتی هم با آب قاطی کن بهش بده آخر شب سیرکه شد میخوابه من دوتا بچه دیگم شیرخودم دادم همین بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا همش از گرسنگی نیست بچه ها همین مدلین عزیزم کم بچه ای هست خوش خواب باشه یکی دو بار پاشه بیشتر بچه ها همینن یا نفخ دارن یا گرمشونه یا دندون درد دارن یه بارم خب گرسنه ان....کم کم خوب میشه حالا یه شبایی میرسه یهو جیغ میکشه تو خواب یا تازه ۴ دست و پا بره یهو نصف شب پامیشه تمرین میکنه 🤣