2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه پنج شش ماهه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 64 پست
عه.. من استرس گرفتم.همه کمکی شروع کردن از ۴ ماهگی🙁من اوندفعه از دکترش نپرسیدم..تا چند روز دیگه همس ...

نه عزیزم ۴ ماهگی دکترا نمیگن واسه رفلاکسیای شدید از ۴ ماهه پسر من رفلکسم داشت اما از ۵ ماه شروع کردم نگران نشو الکی بعدشم بچه به غذا میفته خیلی بد وزن میگیره خیلی سخته برعکس تصور مامانا 

پسر من یسالشه هنوز تا صبح خیلی پامیشه و از ۳ ماهم اسیر دندون بود تازه ۳ تا داره 🙄درضمن جان قربان هم استانی❤خدا بداره تی زاکه 😁😘

پسرم زندگیم ❤
آخی طفلی بچم..بهش شیر خشک بدم یا فرنی قبل از خواب

فک نکنم الان دیگه شیرخشک بپذیره ولی اگه اینطورادامه داشت غذاخورکه شد شیرپاکتی هم با آب قاطی کن بهش بده آخر شب سیرکه شد میخوابه من دوتا بچه دیگم شیرخودم دادم همین بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نی نی من شیر خوردنش ی جوری شده..مثل سابق نمیخوره  تو خواب بهتره باز یکم..۴ ماه و ۲۷ روزشه ...

وووییییی عسیسم گوگولی 😍😍😍😘

دندون بچه تا چن ماه جا داره ک برجسته بشه و بیرون بیاد 

بچه من ۱۰روز دیگ میشه ۳ماهش

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بخدا همش از گرسنگی نیست بچه ها همین مدلین عزیزم کم بچه ای هست خوش خواب باشه یکی دو بار پاشه بیشتر بچه ها همینن یا نفخ دارن یا گرمشونه یا دندون درد دارن یه بارم خب گرسنه ان....کم کم خوب میشه حالا یه شبایی میرسه یهو جیغ میکشه تو خواب یا تازه ۴ دست و پا بره یهو نصف شب پامیشه تمرین میکنه 🤣

پسرم زندگیم ❤
نه عزیزم ۴ ماهگی دکترا نمیگن واسه رفلاکسیای شدید از ۴ ماهه پسر من رفلکسم داشت اما از ۵ ماه شروع کردم ...

ای جانم که😍😍😍😍

دستت درد نکنه ارامش دادی بهم..تی زاکه بلا میسر😄❤❤❤

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بله شیر خودم میدم

شیرت رو الان یه قطره بنداز رو ناخونت ببین جاری میشه یا ثابت میمونه اگ ثابت بمونه سنگین و غلیظه خوبه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
وووییییی عسیسم گوگولی 😍😍😍😘 دندون بچه تا چن ماه جا داره ک برجسته بشه و بیرون بیاد  بچه من ...

خدا حفظش کنه عزیزم😍😍😍چشم به هم میزنی بزرگ میشن ادم دلش واسه کوچولوتر بودنشون تنگ میشه

وووییییی عسیسم گوگولی 😍😍😍😘 دندون بچه تا چن ماه جا داره ک برجسته بشه و بیرون بیاد  بچه من ...

من دوتا دخترام ده ماهگی شروع کردن دندون درآوردن ولی دیگه دوتا دوتا یا چهارتایی یهو درمیآوردن 

بخدا همش از گرسنگی نیست بچه ها همین مدلین عزیزم کم بچه ای هست خوش خواب باشه یکی دو بار پاشه بیشتر بچ ...

ای جوونم😍😍من عاشق شیطونیای بچه هستم همش منتظرم بچم زودتر بشینه سینه خیز و ....بره و همه چیزو خراب کنه منم حرص بخورم😍

واسه دلدرد بچه

نعنا دم کنید بهش بدید زود خوب میشه مخصوصا سه ساعت قبل خواب

باعث میشه شکمش سبک بشه موقع خواب سیر شیرش رو بخوره بخوابه

خدا حفظش کنه عزیزم😍😍😍چشم به هم میزنی بزرگ میشن ادم دلش واسه کوچولوتر بودنشون تنگ میشه

اره پسرم وقتی دنیا اومد ۲۸۰۰بود اندازه موش بود😂

الان عکسای اونموقش رو نگاه میکردم کلی گریه کردم بخاطر کوچولویی و معصومی و ضعیفیش😍

اره پسرم وقتی دنیا اومد ۲۸۰۰بود اندازه موش بود😂 الان عکسای اونموقش رو نگاه میکردم کلی گریه کردم بخ ...

خدا واست نگهش داره انشالله ❤❤

ای جوونم😍😍من عاشق شیطونیای بچه هستم همش منتظرم بچم زودتر بشینه سینه خیز و ....بره و همه چیزو خراب ...

دیگه از دلدردای بچم گذشته یسالشه

خودم انقد درگیر این بی خوابی بچه بودم انقد از دکترش پرسیدم دکتر میگفت بچه ی ادمیزاده دیگه همه چی طبیعیه به مرور درست میشه 

پسرم زندگیم ❤