2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه پنج شش ماهه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 64 پست
پسرمنم همینه اکثرا بلند میشه منم بهش شیر میدم. شاید گاهی ۱۰بار گاهی هم ۳بار در طول شب

اعصابت خورد نمیشه ؟؟

بعد این که میگن شیر شب باید قطع بشه چیکار باید کرد

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شروع کردم

عه..

من استرس گرفتم.همه کمکی شروع کردن از ۴ ماهگی🙁من اوندفعه از دکترش نپرسیدم..تا چند روز دیگه همسرم بیاد از سرکار ببرمش دکتر واسه چکاپ وزن حتما میپرسم..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شیرخشک دادن قبل خوابو امتحان کردی؟ منم پسرم اینجوریه ولی مال اون بخاطر رفلاکس و الرژی به پروتیین گا ...

شیر خشک یه هفته س دیگه بهش ندادم

قبلا شبا میدادم انگار بهتر میخوابید

بچه منم رفلاکس داره دارو میخوره

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
اعصابت خورد نمیشه ؟؟ بعد این که میگن شیر شب باید قطع بشه چیکار باید کرد

اوایل ک عادت نداشتم اذیت میشدم

اما الان ن

تا صداشو بشنوم بلند میشم

والا نمیدونم منم شنیدم بچه ک دندون دربیاره بهتره شیر شب کمتر بشه

ب مادرشوهرمینا گفتم مسخرم کردن

گفتن بچه تو خوابه ک رشد میکنه شیرشو قط نکن

عه.. من استرس گرفتم.همه کمکی شروع کردن از ۴ ماهگی🙁من اوندفعه از دکترش نپرسیدم..تا چند روز دیگه همس ...

پسر من رفلاکس داره دکتر گفت بهش بده کم کم

شمام بهتره شروع کنی زیر نظر دکتر

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
من لعاب برنج ایرانی میدم بدون روغن با نمک خیلی کم دریا در حد طعم دار شدن

اخه نمیخوام سر خود بهش چیزی بدم..منتظرم هفته دیگه بردمش دکتر از دکترش مشورت بگیرم

منم شنیدم لعاب برنج خوبه ..از چقد شروع کردی بعد لعابی که غلیظه مثل وقتی که میخواد ادم کته بذاره ابش غلیظ میشه یا نه همون رقیقو میدی؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پسر من رفلاکس داره دکتر گفت بهش بده کم کم شمام بهتره شروع کنی زیر نظر دکتر

خواهری که منم رفلاکس شدیییدداشت بردمش دکترشربت میتیلیوم داد الان هزارماشالا کنترل شده درضمن بچه من شیرخشکیه شبی دوبار هربار۴ سیسی بهش شیر میدم سیرمیشه شاید سیر نمیشه بچت

شیر خودتو میدی؟؟پسر من ۵ماهو نیمشه چن شبه تو خواب بی قراره ولی هردفعه شیر نمیدم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اخه نمیخوام سر خود بهش چیزی بدم..منتظرم هفته دیگه بردمش دکتر از دکترش مشورت بگیرم منم شنیدم لعاب بر ...

والامن چیزایی ک بی ضرر هستنو مطمینم ک مشکلی پیش نمیاد و تجربه ی خیلیاس انجام میدم

لعاب تقریبا غلیظ مثلا وقتی میخام برنجو ابکش کنم

یا مثلا وقتی کته میکنم ابش دیگه داره کشیده میشه۳قاشق برمیدارم بهش میدم

البته پسرمن ریفلاکس نداره خداروشکر

من برای رشد بهترش شرو کردم