2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی..در چه حالی جنین ها تا و انتقال دادی؟

سلام گلم. ممنونم شما خوبی؟

نه هنوز انتقال ندادم، تازگی کرونا گرفته بودم، خوب شدم، یکم بدنم قوی تر بشه، انتقال میدم ان شاءالله 

شما چی  عزیزم؟ رفتی تخمک کشی؟

سلام گلم. ممنونم شما خوبی؟ نه هنوز انتقال ندادم، تازگی کرونا گرفته بودم، خوب شدم، یکم بدنم قوی تر ب ...

اهان انشالله بزودی قوی و سرحال ادامه بدید

بله منم ماه پیش تخمک کشی انجام دادم فریز شدن

..
چه عالی ۲۵ تا👌 خدا رو شکر ولی من تخمدان هام دیگه داره پیر میشه، اون سری با کلی امپول و دارو کلا ۴ ...

ممنون عزیزم.ورزش خیلیییییییییی کمک میکنه...مگه چندسالتونه..انشاللع اینبار موفق میشین

..
ممنون عزیزم.ورزش خیلیییییییییی کمک میکنه...مگه چندسالتونه..انشاللع اینبار موفق میشین

ان شاءالله این دفعه بشه چون من دیگه حوصله تخمک کشی رو ندارم😣 من ۳۹ سالمه دیگه دارم پیر میشم 😉