2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم نمازمو بخونم؟

228 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چن روزه پریودم ب تاخیر افتاده و از پری روز لک بینی دارم اونم خیلی کم ب رنگ قهوه ای کم رنگ فک کنم باردارم ولی هنوز تست نزدم میخام صب کنم تا کامل مطمئن بشم الان من این 2 روز ک لک دیدم نمازمو نخوندم نمیدونم الان باید بخونم یا نه اوناییم ک نخوندم قضا داره بنظرتون هر کی میدونه بگه مرسی😘

عزیزم باید ببینی داخل همیشه آلودست یا ن؟

دستمال بذار ی کوچولو ببر داخل اگه همیشه آلودس حیضه و باید صبر کنی تا پاک بشی. اما اگه فقط بعضی وقتا آلودس و فقط ی لایه دستمال کثیف میشه استحاضه قلیلس باید نماز بخونی با تطهیر

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
عزیزم باید ببینی داخل همیشه آلودست یا ن؟ دستمال بذار ی کوچولو ببر داخل اگه همیشه آلودس حیضه و باید ...

اصن خون نمیاد لکه قهوه‌ای اونم دستشویی میرم میاد خیلی کمه ولی هنوز 3 روز کامل نشده ک مطمئن بشم حیضه آخه میگن کمتر از 3 روز حیض نیس نمیدونم چیکار کنم بنظرت🥴🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن خون نمیاد لکه قهوه‌ای اونم دستشویی میرم میاد خیلی کمه ولی هنوز 3 روز کامل نشده ک مطمئن بشم حیضه ...

درسته اما اگه داخل همیشه آلوده باشه حیضه یا اگه کمتر سه روز شد استحاضس. صبر کن ببین پاک میشی یا ن.اگه پاک شدی این دوروزم باید قضاهاشو بخونی اگه پاک‌نشدی حیصه. البته بزنگ دفتر مرجعت حتما

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
درسته اما اگه داخل همیشه آلوده باشه حیضه یا اگه کمتر سه روز شد استحاضس. صبر کن ببین پاک میشی یا ن.اگ ...

مرسی عزیزم. میگم اگ لکه بینی لانه گزینی بچه باشه چیکار کنم چن روز طول میکشه؟ اونموقع باید نمازمو بخونم 🧐

اگر مطمن هستی بارداری لکه هات برا بارداریه برای اولین نمازت غسل میکنی، غسل استحاضه بریز و بعد نمازرو بخون برای بقیه نماز هات اگر لکت کم هست که برا هر نماز لباس زیرت رو عوض کن و وضو بگیر و نمازت رو بخون مثلا یه وضو برای نماز ظهر و یه وضو برای نماز عصر و همین طور برای نماز مغرب و عشاء فقط قبل هر نماز خودت رو وارسی میکنی لباس زیرت تمیز باشه اگر الوده است عوض میکنی بعد وضو میگیری فقط اگر لکت خیلی زیاده و از یک دستمال کاغذی اگر بزاری رد بشه و به لباست برسه هر روز بعد از اذان صبح غسل داره ولی اگر کمه فقط یکبار غسل میکنی ولی وضو گرفتن برای هر نماز وتمیز کردن خودت رو باید انجام بدی 

اگر مطمن هستی بارداری لکه هات برا بارداریه برای اولین نمازت غسل میکنی، غسل استحاضه بریز و بعد نمازرو ...

همه علائم بارداری و دارم ولی هنوز آزمایش ندادم موندم ی چن روز بگذره بعد آزمایش بدم نمیدونم حالا. اصلا ب لباس زیرم هیچی نمیاد فقط گلاب ب روت دستشویی میرم ی ذره قهوه ای کم رنگ میاد همین امروز غروب 3 روز کامل میشه شب اگ پریود نشدم غسل بگیرم نمازمو بخونم؟ 

همه علائم بارداری و دارم ولی هنوز آزمایش ندادم موندم ی چن روز بگذره بعد آزمایش بدم نمیدونم حالا. اصل ...

اگر علایم بارداری رو داری دیگه لکه لانه گزینیه حتما پس از نماز ظهر شروع کن غسل استحاضه بریز و بعد خودت رو وارسی کن وضو بگیر نماز ظهر رو بخون دوباره چک کن وضو بگیر نماز عصر رو بخون بقیه نمازهات رو هم قضاش رو بخون