حوصلتون کشید بخونید نگید طولانیه نهایتا هم نخونید ناراحت نمیشم اشکال نداره حداقل با نوشتنش یکم خالی میشم
بچه ها با همسایه طبقه بالایمون رفت و آمد داریم هر چن من شاغلم اون بیشتر درخواست کرد واسه تنهایی بچه هامون رفت آمد کنیم
مثلن اون ازم چن بار لباس گرفت و یه دفه میخاست بره عروسی رفتم براش موهاشو درست کردم
من قبل از کرونا واسه عروسی های فامیلامون دو سه باری بار ازش لباس مجلسی گرفتم
الان مشکلم اینه که
هر روز بابت یه چیزی بهم اس ام اس میده- / فلفل دلمه داری میخام تو مرغ بریزم / ماکارونی میخام درست کنم داری یه کوچولو قارچ بهم بدی/ بادمجون داری دو تا بهم بدی سرخ کنم با پسرم ناهار باگوجه بخوریم، سیب زمینی و پیاز گوجه و خیار داری اینو که رکورد زده / یه دفه مهمون دعوت کرد اومد دو بسته قرمه سبزی گرفت یکم ناراحت شدم مهمون دعوت می کنی چیزی و بپز که موجود داری تو خونه منم بهش گفتم این دوتا دیگه آخریشه و منم باید برم سبزی بخرم( خداییش هم دو بسته آخرش بود) ولی بعدش اون دوتا قرمه سبزیمو برام آورد.- سوپ میخام بپزم هویج داری
یا به همسرت می گی اگه میاد خونه یه بسته نون برام بگیره گرفته بردم دادمش بهش بدون اینکه پولش و بده
همشو هم بهونش شوهرم نیست که بگیره یا دیر میاد
هفته پیش با پسرم پنجشنبه ای صبح ساعت 8 رفتیم سبزی و شیر بخریم تا خیابون خلوته یهو متوجه شد در و قفل می کردم منو صدا زد داری می ری بیرون منم گفتم آره چطور برام یه دونه نون بخر ( اومدم بگم نمی رم نونوایی ولی باز عین اسکولا گفتم باشه ، رفتم براش نون تازه خریدم که خانم صبحانه نون تازه بخوره پولشم نداد)