2777
2789
عنوان

برو بچ حوصله دارین درد ودل طولانی من و بخونید یا نه -

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 113 پست

واااا خو خودت پرروش کردی دیگه.داری میگی هر چی میخاد بهش میدم.کم کم هی تلفناشو جواب نده کم کم بگو شوهرم خونه است بدش میاد تلفن جواب بدم و اینا دیگه شعورش باید بکشه که کوتاه کنه کاراشو.اصلا عذاب وجدانم نداشته باش تو این اوضاع اقتصادی خراب نباید برادرم از برادر درخواستی داشته باشه.پس توان نه گفتن رو داشته باش.چون میبینه کارمندی و دستت به دهانت میرسه معلومه داره سواستفاده میکنه.

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
بعضیا همین جورین  پررو .مامانمم توهمسایگیشون یه همچین کسی بود که البته رفت و آمدشون ادامه دارنش ...

ببین با طیقه پایینمون رفت آمد داشت بعد یه سری به من گفت اره فلانی منو تو راه پله دیده فقط یه سلام داده ورفته تو خونه بعد گفتم وا چرا گفت نمی دونم الان با این حرف شما یاد حرفای خودش افتادم شاید این بلاها رو هم سر اون درآورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا کلی طلا داره  ولی مستاجره ولی من صاحب خونه ام و من و شوهرم باهم کار می کنیم باز بعدازظهر ش ...

از این کنه هاس دیگه بش رو نده  کمتر جوابشو بده هر چی خواست بگو ندارم تا شاید بفهمه که کارش درست نیست😶😑

خیلی پروش کردی سعی کن هرچی خواست دراختیارش. ندی به قوله شما زن خونه میخاد غذا درست کنه نباید شب قبلش ...

😂😂😂😂😂

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
ببین با طیقه پایینمون رفت آمد داشت بعد یه سری به من گفت اره فلانی منو تو راه پله دیده فقط یه سلام دا ...

شک نکن

اگه اومد و چیزی خواست بهش دروغ نگو که عذاب وجدان بگیری

منم از دروغ گفتن خیلیییی بدم میاد

بهش بگو دارم عزیزم ولی ببخشید میخام مثلا شیرینی درست کنم یا واسه ناهار لازم دارم وگرنه حتماااا مثل دفعه های قبل تقدیمت میکردم... 🤭

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
خواهر یه تخم مرغ خواستم ازش ازم گرفتش ولی مرسی ازت

منظور من هم این بود که وقتی اومد و مثلا دو تا خیارخواست، فرداش بگید اگه خیار خریدن، برای شما هم بیارن اون دو تا رو...

کلا متوجه بشه اگه چیزی گرفت باید پس بده.

ولی به نظرم راهش این هست که کلا ارتباط رو کم کنید و سرسنگین برخورد کنید.

اگر هم چند بار چیزی ندید بهشون، بهتره

بگید دارم ولی خودم لازم دارم، شرمنده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خیلی پروش کردی سعی کن هرچی خواست دراختیارش. ندی به قوله شما زن خونه میخاد غذا درست کنه نباید شب قبلش ...

دقیقا الان حس می کنم دستم گرفته دیگه خواهر

یه دفه تو این شیفتای کرونا که خونه بودم  بهم زنگ زد خونه ای گفتم آره گفت  ماشین و میتونی بیاری زن دایی مو ببریم بیمارستان بچشو ببینه پول بنزینشو می دم منم گفتم نه مدارکش دست همسرمه  - خب پول بنزین و اسنپ بگیر/ بخدا دروغ میگفت پول بنزینم نمیداد 

واااا خو خودت پرروش کردی دیگه.داری میگی هر چی میخاد بهش میدم.کم کم هی تلفناشو جواب نده کم کم بگو شوه ...

اره حس کردم فک کرده شاغلم وضعم خوبه درصورتی که مجبورم برم واسه بدهیامون کم میاریم

ماهم همچین همسایه ای داریم...

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
ببین با طیقه پایینمون رفت آمد داشت بعد یه سری به من گفت اره فلانی منو تو راه پله دیده فقط یه سلام دا ...

مطمئن باش همینطور بوده .عزیزم شماهم الان داری خودتو عذاب میدی فقط .نمیخواد به طورمستقیم چیزی بگی یامثل خودش رفتار کنی اصلا..فقط به قول اون دوستمون وقتی زنگ میزنه جواب نده . بعدش اگه پرسید بگو دستم بندبود .ازتوهر ده تازنگش یکیو جواب بده و هول هولکی صحبتتو تموم تن انگارکاری برات پییش اومده.لحنتو سرسنگین کن باهاش.خودش دست و پاشوجمع میکنه.مطمئن باش

دیگه بهش نده.هروقت چیزی خواس بگو ندارم

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱