کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چشمام خیلی ضعیفه ممکنه با عینک درست میشه،ممکنه ردم کنند؟اصلا داخل دستگاه میبینن؟
طب کار داخل مجموعه ای که قرار استخدام بشید هست ؟ یا فرستادن بیرون برید؟
الان عینک میزنید ؟
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
هنوز نفرستادن توی مرحله گزینشم،نمیدونم کجا میفرستن.الان عینک و لنز میذارم
تو مرحله گزینش خودشون میبینن که عینک استفاده میکنی
اگر خیلی حساس باشن وهمونجا خودشون رد میکنند ولی اگر این مرحله رو پشت سر گذاشتی طب کار قرار نیست رد کنه معاینه فلش ها رو انجام میده و خون و... تمام