2777
2789
عنوان

برو بچ حوصله دارین درد ودل طولانی من و بخونید یا نه -

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 113 پست
آفرین‌‌ همینجوری مقاومت کن یا رک‌بهش بگو شوهرم ناراحت میشه وسایل خونه رو بدم به دیگران دیگه از من در ...

رک خیلی سختمه می دونم آدمش نیستم بتونم حداقلش الان تو این شرایطم

ولی همینجوری میخام باهاش سرد برخورد کنم یا از رو میره یااینکه خودم شجاعتم بیشتر میشه و با قدرت  تو صورتش  جمله شما رو می گم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی چه کردی با این همسایه پر رو؟؟ تونستی از پسش بر بیای؟

بعد تاپیک یه دفه یه دونه تخم مرع واسه دونات میخواست گفتم ندارم، دستگاه فشار سنج و میخاست گفتم دست برادرشوهرمه هنوز نیاورده گفت میشه بگی بیاره گفتم فک کنم شیفت باشه دیگه هم بهش پیام ندادم که زنگ زدم نزدم اورد نیاورد به روی خودمم نیاوردم.. اینجا هم که تگتون کردم و عکس پیامشو فرستادم اتو لباسمو میخواست راحت گفت کی میای خونه اتوم خرابه میخام لباس پسرمو اتو کنم ببرمش آتلیه. یعنی از مامانت وسیله بگیری اینجوری ازش وسیله نمیگیری.. منم جواب پیامشو ندادم وسط راه هم همسرم کار براش پیش اومد دیر رفتیم خونه اونم پیگیر نشد  و بعد  جمعه ای منو تو راه پله دیده که فلانی و بردم آتلیه و اتوم خراب بوده و جواب ندادی و رفتم خونه مادرم اتو زدم و بردمش آتلیه و میشه به آقا.. ( اسم همسرمو گفت) بگی اتوم سیمش خرابه برام درست کنه منم گفتم اون اصلن حوصله وسیله درست کردن نداره فلان چیز و فلان چیزم خرابه بخاد درست کنه وسیله خودمو درست کنه ...  حالا  اینو گوش کن ولی قبلش ببین نمیخام قسم بخورم ولی یه چیزی اگه من جای شما بودم باورم نمی شد انقد که واسه خودمم غیر واقعیه این دختر چقد از من تخم مرع میخاد..

دیروز تماس گرفته بود تو مسیر خونه بودم اولش نفهمیده بودم بعدش که دیدم تماس گرفته نه بهش پیام دادم نه زنگ زدم که کار داشتی یا نه.. ساعتای شش بعدازظهر دیده بود آنلاین شدم واتساپ پیام داد نوفتکیشنش اومد دیدم اونه ولی تو واتساپ باز نکردم  پیامشو که تیک نخوره بعد از چن دقیقه دیدم تماس گرفت واتساپ  جواب تلفن و دادم گفت شماره همسایه طبقه بالا رو میخاد گویا واحدشو میخاد بفروشه ما هم چون مدیر ساختمون هستیم همسرم شماره ها رو داره که من گفتم من شماره ندارم ازش و گفت برام از همسرت بگیر بفرست ( منم اصلن براش نفرستادم شوهرمم گفت شماره میخاد یه توک پا بره طبقه بالا درش و بزنه از خانمش بگیره من شماره کسی و به کسی نمیدم داستان شه... ) خلاصه توضیح داد که همسرش میخاد بره ببینه چه قیمتی میخاد بفروشه بتونه بخره  .. بعدش قطع کردیم و  در کمال تعجب دیدم بعد چن دقیقه دوباره واتساپ تک انداخت  رفتم پیامشو باز کردم دیدم اولش زده که شماره تلفن فلانی میخام بی زحمت بفرست پیام بعدیش  تخم مرع داری دو تا بهم بدی فردا بگیرم بهت بدم---- ببین خدا شاهده شاخام دراومد .. یعنی هی میخام قسم نخورم ولی نمیشه 

این فک کرده مرغداری دارم اونم از نوع مرغ تخم گذار منم--- بهش گفتم شام کوکو گذاشتم خودم لازم دارم

آفلاین شدم صبح پیامشو دیدم نوشته اوکی مرسی 

به خواهرم صبح داشتم میگفتم اون گفت انقد نه بگو خسته بشه تا بفهمی این قصد سواستفاده داره یهوو نزن تو پرش بزار ببینی حد وقاحت و پروییش تا چه حده - یعنی حس می کنم این آدم چقد بکن هست حالا همسایه ایم حالا به قول خودت دوستیم ولی وقت ضرور بیا دم در خونه چه جور روت میشه هر روز یه چیزی میخای حالا من خل و ساده تو وجدانت کجا رفته دنبال چاپیدن آدمایی

خلاصه اینه تا این از من تخم مرع نگیره ول کن نیست جدیدا همش تخم مرغ میخاد  

ولی به خودم میبالم که تونستم بهش نه بگم دختر پروو

بعد تاپیک یه دفه یه دونه تخم مرع واسه دونات میخواست گفتم ندارم، دستگاه فشار سنج و میخاست گفتم دست بر ...

توی این گرونی خوب داره خرجش رو میندازه به شماها!!!

واقعا خیلی پر رو هستش

به قول خواهرت اینقد نه بگو که خسته بشه

گفتم چند ماه وقت میبره

بنظرم اصلا جواب واتساپ هم نده مجبور نیستی که، منشی اونم نیستی همش جواب بدی و پاسخگو باشی بگو وقت نداری و سرت شلوغه 

همین چیزهای به ظاهر کم ارزش که میدی میدونی سر ماه چقدر میشه!!!! ببخشید نوکرش که نیستی اینهمه خرده فرمایش داره واسه شما! 

بذار بشینه سر جاش آدم سواستفاده گر مفت خور رو👌

توی این گرونی خوب داره خرجش رو میندازه به شماها!!! واقعا خیلی پر رو هستش به قول خواهرت اینقد نه بگ ...

بیا اینو ببین

https://uupload.ir/files/bf8d_همسایه.png

اون قسمت اولش که مال قبل تراست هیچ

وسطی که گفتم داستانشو اتو میخواست

این آخری هم امروز پیام داده 

میخام -یعنی وسیله میخام باید بدی ----کی میای؟؟؟ سه تا علامت سوال 

زنگ هم زد جواب ندادم واتساپ هم زنگ زده بود نتمو روشن کردم فهمیدم واتساپ هم زنگ زده ولی الانم هیچ جوابی بهش نمیدم بعدازظهر هم برم خونه مطمنم میاد دم در میگم کلید در تراس دست من نیست   بچه پروو

با حرفات موافقم اینجا خیلی ها بهم گفتن چون وسایلی که ازم میگیرن از دید خودم بی ارزشه رو دیده پرویی می کنه اتفاقا مشابه حرفتو هم بهم گفتن جمع کن آخر ماه ببین چقد براش داری هزینه می کنی

خدایی خیلی پر رو هستش

یعنی انگار عزمش رو جزم کرده حتما ازت یه چیزی بگیره،!!

نردبون!!! اتفاقا یکبار همسایه طبقه بالایی خواهرم هم ازش نردبون خواسته بود خواهرم نداد گفت دادم داداشم تازه طرف بار اولش بود میگفت میترسم پر رو بشه! 

حسم میگه الکی ازت چیز میخواد که یه وقت شما به نبودش عادت نکنی که راحت زندگی کنی😂

خواهاشا دیگه هیچ وقت هیچی بهش نده!

همینطوری مقاومت نشون بده

عحب دوره زمونه ای شده توی خونه خودمون هم راحت نیستیم شرش رو کم کن راحت زندگیت رو بکن

خدایی خیلی پر رو هستش یعنی انگار عزمش رو جزم کرده حتما ازت یه چیزی بگیره،!! نردبون!!! اتفاقا یکبار ...

جواب اس ام اس شو ندادم ..دیروز اومد دم در -منم گفتم کلید درب تراس و گم کردم نیست تهش برگشته پرو پرو میگه پیدا کردی نردبون و بزار جلو درب واحد الان من میخام برم بیرون شب اومدنی میام بر میدارم

الانم سرکارم از صبح زنگ نزده  ولی بعدازظهر شک ندارم میاد در خونه میخام بهش بگم کلیدش نیست پیدا نکردمش

خیلی پروو هست خیلی   یه جورایی درست میگی هر روز به یه بهونه دم خونه است- حضورش باید پر رنگ باشه دیگه

جواب اس ام اس شو ندادم ..دیروز اومد دم در -منم گفتم کلید درب تراس و گم کردم نیست تهش برگشته پرو پرو ...

بنظرم به این نه گفتن هات یجوری قیافت هم سرد و خشک کن و حالت جدی بگیر به خودت

دلم میخواست خودم اونجا بودم درست حسابی شرش رو کم میکردم آخه آدم اینقدر کنه و پر رو و بی چشم و رو

همینطوی خودت رو دور نگه دار ازش

بنظرم به این نه گفتن هات یجوری قیافت هم سرد و خشک کن و حالت جدی بگیر به خودت دلم میخواست خودم اونجا ...

باور کن باهاش مثل قبل گرم نمی گیرم من خودم متوجه تغییراتم شدم ( اصلن فک نمی کردم بتونم نه بهش بگم و اینا ) ولی فک کنم اونم فهمیده چون دیروز نیومد دنبال نردبون   

مرسی که انقد پیگیر مشکلم هستی دوستم