2777
2789
عنوان

ای کاش زن نبودم

191 بازدید | 29 پست

زن توی این دنیا موجودیه که آفریده شده فقط برای سواستفاده مردها

خیلی هستم تا مجرد بودم پدرم داغونم کرد الآنم که شوهر کردم زندگیم از مزخرف تبدیل به مزخرف پلاس شده.

ای کاش زن نبودم مردها خیلی راحتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا پس مردا باید چی بگن که مسئولترن و باید از صبح تا شب جون بکنن برا مخارج خانمشون به نظرم تو زندگی ن ...

منم صبح تا شب دارم جون می کنم واسه خرج زندگی. منم فرقی با یه مرد ندارم توی کار کردن

منم صبح تا شب دارم جون می کنم واسه خرج زندگی. منم فرقی با یه مرد ندارم توی کار کردن

تو گیر آدم درستش نیفتادی وگرنه وظیفه ایی نداری که کار کنی و مرد باید مخارج زن رو در حد توانش تامین کنه 

وا پس مردا باید چی بگن که مسئولترن و باید از صبح تا شب جون بکنن برا مخارج خانمشون به نظرم تو زندگی ن ...

نه که الان هیچ زنی کار نمیکنه بیرون و شاغل نیست

نسل ما که خیلیا هم شاغلن هم خونه دار هم بچه داری میکنن

به اسم فقط مسئول زندگی مردان

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشی همیشه

ممنونم عزیزم.همچین خوشبختم نیستما ولی خب حس میکنم از مردا قوی ترم(روحی‌منظورمه)

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بعضی از مردا واقعا خیلی خوبن که دمشون گرم واقعا

اما بعضیا بدرد دستمال هم نمی‌خورن

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️