2777
2789
عنوان

برو بچ حوصله دارین درد ودل طولانی من و بخونید یا نه -

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 113 پست
امان از دستشون  بدبختی ما اینه که نه گفتن و بلد نیستیم اینجوری باید حرص بزنیم

والله ماهم اینجوری بودیم خواهر...

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
دقیقا سوارم شده داره کولی هم میگیره ازم

خودتم اعتراف میکنی یعنی بهت برنمیخوره باهات اینجوری رفتار میشه به شوهرتم گفتی

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الان حس می کنم دستم گرفته دیگه خواهر یه دفه تو این شیفتای کرونا که خونه بودم  بهم زنگ زد ...

😄😄😄

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

استارتر یه نه بگو ۹ ماه سر دل نزار!!!

با خودت جلوی آینه نه گفتن تمرین کن!!  سری بعد زنگ زد یا پیام داد راحت بگو شرمنده اگه چیزی می خواهید خودتون برید بخرید!!  بگو من خودم سر کار می رم با کلی خستگی خودم می رم و خریدهام انجام می دم!! 

ا اگه چیزی خواست بگو نداریم اون چه خبر از یخچال تو داره!!

یا یه متلک بارش کن بگو آدم حس می کنه سوپرمارکتی داره هر چی می خوای اول میای سراغ ما به جای اینکه بری مغازه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
استارتر یه نه بگو ۹ ماه سر دل نزار!!! با خودت جلوی آینه نه گفتن تمرین کن!!  سری بعد زنگ زد یا ...

دقیقا

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

بچه ها ازهمتون ممنون

تا خودم نخوام نمی تونم دستشو از زندگیم کوتاه کنم ولی دیگه از امروز باید جمع کنم این داستان و چون همسرم هم ناراحت شده یه چن دفه مثل نون گرفته بود گفت مگه شوهر نداره که به من میگی برو خرید براش  یا بهش گفتم چرا روشویی گفتی قابل نداره گفت تقصیر توئه وگرنه چرا باید از من چنین درخواستی بکنه

امان از دستشون  بدبختی ما اینه که نه گفتن و بلد نیستیم اینجوری باید حرص بزنیم

من برعکس شما اینقدر خوووب نه گفتن بلدم که گاهی اطرافیانم تو شوک می مونن🥴🥴🥴🥴والا ۲روز دنیا ارزش نداره بقیه برات بزنن تو برقصی

استارتر یه نه بگو ۹ ماه سر دل نزار!!! با خودت جلوی آینه نه گفتن تمرین کن!!  سری بعد زنگ زد یا ...

ولی بعضیا خیلی پررو تشریف دارن

حالا همه ش به کنار،اینکه گفته برو واسم نون بگیر خیلییی جذابه... 🙄

سر همون نون خریدن باید باهاش اتمام حجت میکردی تا برای همیشه🤦‍♀️

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
خودتم اعتراف میکنی یعنی بهت برنمیخوره باهات اینجوری رفتار میشه به شوهرتم گفتی

من بیشتر به خاطر اینکه بچم با پسرش بازی می کنه تو این کرونایی جایی نمیریم و اونم همش خونه است میگفتم اشکال نداره درعوضش بچم یه همبازی داره وگرنه خیلی وقته با خودم میگم این چقد پروئه ولی باز بیخیالی طی می کردم

دفعه بعدی هرجی ازت خاست بگو سوپری سر کوچس 

بی زبون نباش 

من خودم از همسایه هام با اینکه فامیل هم هستیم تاحالا یادم نمیاد ی دونه تخم گرفته باشم یا اونا از من 

خودت مرروش کردی عزیزم همون اول باید خیلی جدی باهاش رفتار میکردی و صمینی نمیشدی 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
دقیقا الان حس می کنم دستم گرفته دیگه خواهر یه دفه تو این شیفتای کرونا که خونه بودم  بهم زنگ زد ...

افرین وقتی اینجوری میگه حرف ذهنتو به زبون بیار با خنده بگو خوب عزیزم چه کاری پول بنزین بده تاکسی بگیر .راستشو بگم من ادم روکیم.هیچ حرفی تو ذهنم نمیمونه به زبون میارم مشکلاتمم کمه ولی خوب زیاد دوسم ندارم چون میگن تو خیلی روکی

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
بچه ها ازهمتون ممنون تا خودم نخوام نمی تونم دستشو از زندگیم کوتاه کنم ولی دیگه از امروز باید جمع کن ...

استارتر اینجوری نباش!!  انگار به طرف می گی من انقدر بی عرضه ام که حتی بهت اجازه می دم از شوهرمم سواری بگیری!!  

استارتر زندگی آدم حرمت داره نزار هر کسی سرش با پررویی بیاد تو زندگیت و ازتون سو استفاده کنه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

منم طبقه پایینمون همین طور بود

میومد بند ابرو کم پول میداد یا خیاطی اونم کم میدادسری بعد اومد واسه بند گفتم مچ دستم درد میکنه دیگ بند نمیدازم. چرخم خراب شده خیاطی نمیکنم. برا بیرون آمپول نمیزنم میترسم ی بلایی سرشون بیاد

یا چسب میخواست گفتم ندارم مغازه روبرویی بازه برو ببین چسب داره. و خیلی چیزای دیگ... اینجوری شد ک دمشو قیچی کردم رفت ک رفت

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

ای نفرین عامون بر من که عرضه ندارم

کلن تو زندگی شخصیم هم همیشه به حاطر اینکه نمیتونم نه بگم چوب می خورم  حالا باز یکم بهتر از قبل شدم

مرسی ازت تلاشمو می کنم ازسرم بازش کنم