2777
2789
عنوان

در حسرت مادرشدن

822 بازدید | 90 پست

دیروز بچه خواهر شوهرم به دنیا اومد امروز قراره مرخص بشه از بیمارستان ...دلم خیلییییی غصه داره حسود نیسم ولی دلم از خدا گرفته که حالا باید برم ببینم و دم نزنم ...ببینم شوهرم چه جوری بچه رو بغل میکنه و دم نزنه ...حرف بارم کنن و دم نزنم

دقیقا عین من استارتر 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شما چیه ببرا بارداری؟ 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
عزیزم الان دیگه ناباروری معنا نداره فقط هزینه داره. امیدوارم خدا دلتو شاد کنه و سال دیگه بچت تو بغلت ...

ای بابا 

وقتی مشکل از طرف خانوم باشه راحته درمان، چون انقد خانوما به پزشک مراجعه میکنن که دکترا تجربشون میره بالا

اما وقتی مشکل از آقایون باشه درمان خیلی خیلی سخت میشه