2777
2789
عنوان

جهاز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 82 پست
با زبون خوش وسایلاتو جمع کن ببر یه کاری کن دلش رحم بیاد

از وقتی شوهر کرده اخلاقش خیلی بدتر شده همش سر لجه باهام میخوام رفتم ادرس خونمو ب کسی ندم خطمو عوض کنم دیگ بهم دسترسی نداشته باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون دفعه پرسیدم گف نه وقتی شوهر کردی دیگ قطع شد ب تو چیزی نمیرسه 

اشتباه راهنماييت كردن 

در صورت فوت همسرت يا طلاق دوباره بهت تعلق ميگيره حقوق پدرت 

مگر اينكه خودت شاغل باشي كه برات بيمه رد بشه يا حقوق همسرتو بگيري

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
نترس برو جهاز حق خودته هیچ غلطی نمیکنه تو نترس و عقب نکش وظیفش بوده برات جهاز تهیه کنه تا الان ندیدم ...

فردا شروع میکنم گشتن یه واحد اپارتمان امیدوارم خوب پیش بره

اون دفعه پرسیدم گف نه وقتی شوهر کردی دیگ قطع شد ب تو چیزی نمیرسه 

ببین مادرت خیلی عوضی حالم ازش بهم خورد اره درسته شوهر کنی حقوق بهت نمیرسه ولی الان تو مطلقه هستی دیگه شوهر نداری که بری دنبالش میتونی کاری کنی

بستگی به خودت داره تنهایی رو دوس داری یا واسه اینکه تنها نباشی حاضری هرکسیو تحمل کنی؟  من تنه ...

منم تنهایی رو دوس دارم بیشتر برای ارامشش از وقتی مامانم این شوهر سوسولشو اورده خونمون یعنی خونش اینجا دیگ خونه من نیس ک . از وقتی اورده اینجا من همش اتاقم یه بار یادم نمیاد تی وی دیده باشم یا حال باشم همش اتاقم حتی دیگ صداشون هم ازارم میده 

تنهایی زندگی کردن خوبه ؟ 

تنهایی زندگی کردن به اون زندگی پیش مادر عوضیت شرف داره خیلیم خوبه کم کم دوستای خوب پیدا کن باهاشون رفت وامد کن از تنهایی در بیای در اینده ان شاالله یه همسر شایسته قسمتت بشه خوشبخت بشی

ببین مادرت خیلی عوضی حالم ازش بهم خورد اره درسته شوهر کنی حقوق بهت نمیرسه ولی الان تو مطلقه هستی دیگ ...

نمیدونم چه نیازی ب اون حقوق بابام داره الان خوذش مغازه راه انداخته کلی درامدشه ب اون حقوق نیاز نداره بازم راضی نیس یه تومن دستم بده هر چی بخره پولشو میخواد ازم حقوق بابام رو اون روز شوهرجونش میپرسید ریختن ؟ اونقد حرصم میومد ک نگو

تنهایی زندگی کردن به اون زندگی پیش مادر عوضیت شرف داره خیلیم خوبه کم کم دوستای خوب پیدا کن باهاشون ر ...

مرسی از این همه انرژی خوبی ک بهم میدی صبح ۹ دادگاه باید باشم از بس اعصابم خرابه نمیتونم ب چیزای دیگ فک کنم از یه ور مامان خودم از یه ور اذیت دادن مادرشوهر و پدرشوهر گیج شدم دیگ ...