2777
2789
عنوان

جهاز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 82 پست
نمیدونم چه نیازی ب اون حقوق بابام داره الان خوذش مغازه راه انداخته کلی درامدشه ب اون حقوق نیاز نداره ...

اینجور ادما لاشخورن اینجور پولا بهشون بیشتر مزه میده اخه رفته حالا یه لاشخور دیگم پیدا کرده مادرت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب بگرد ی خونه رهن کن و وسایلت رو ببر رااااحت زندگی کن..  ولی من حس میکنم سنت کمه یکم خطرناکه ...

یکی از دوستام میگف باهم خونه بگیریم بمونیم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم اونم مامان باباش طلاق گرفتن ب نظرت هم خونه داشته باشم بهتره ؟ اونم هم سنه منه 

اینجور ادما لاشخورن اینجور پولا بهشون بیشتر مزه میده اخه رفته حالا یه لاشخور دیگم پیدا کرده مادرت&nb ...

شوهر جونش هم از خودش ۶و۷ سال کوچیک تره بهش پسر خوشگلم میگه اونم لوس میشه واسش حالم بهم میخوره از رابطتشون

یکی از دوستام میگف باهم خونه بگیریم بمونیم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم اونم مامان باباش طلاق گرفتن ب نظ ...

آره عالیه

اینجوری تنها هم نیستی

فقط امیدوارم دوستت جنبه خونه مجردی داشته باشه چون بخوای نخوای توهم تحت تاثیر قرار میگیری

مادرت تو رو ساده و بی زبون گیر اورده روت سوار شده تو روش وایسا و حقتو بگیر و برو نذار بهش خوش بگذره ...

سر شوهر نکردم نمیدونی ک چیا کرده من یه رفیق پسر دارم ۲ ساله باهاشم صمیمی هستیم زنگ میزد ب اون فحش میداد ابرومو برده فک میکرد من باهاشم اولش خوب برخورد میکرد باهاش بعدا ک فهمید منو اون فقط رفیقیم فحش بارونش میکنه مامان باباشو فحش میده اونم تا الان هر کاری داشتم واسم انجام داده الان کلی بهم میگه بیخیال نرو از خونه مامانت دردسر میوفتی . من بخاطر خواهرم اصلا دلم نمیخواد حقوق بابامو بخوام همین سهم منم فقط خرج اون بچه بشه کافیه فقط اون شوهر سوسولش نخوره ک حرصم میاد 

سر شوهر نکردم نمیدونی ک چیا کرده من یه رفیق پسر دارم ۲ ساله باهاشم صمیمی هستیم زنگ میزد ب اون فحش می ...

میخواد به هر طریقی شده تو رو شوهر بده از خونه بیرون کنه حالا هر چی شد شد فقط بری از بس کثیف و بی عقله به کاراش توجه نکن مادرت مریضه هر کاری که درسته انجام بده