2777
2789
عنوان

جهاز😔

1175 بازدید | 82 پست

خانوما ۴ سال پیش ک شوهر من فوت کرد و من جهاز خودمو ب زور از حلق اون خونواده شوهرم کشیدم بیرون حالا نصف جهازم هم ندادن الان من از اون موقعس با مامانم زندگی میکنم مامانم چند ماهه با رلش ازدواج کرده و من اصلا راحت نیستم خونه مامانم و از یه ورم هی با مامانم سر همه چی بحث و دعوامون میشه حالا شوهر جونه مامانم تازگیا اونم پرویی میکنه و وسط بحثمون زر اضافی میزنه بهم چند بار مامانم بهم گفته شوهر کن برو دیگ از خونه من و من اصلا قصد ازدواج ندارم ۲۲ سالمه و از یه ورم زندگی قبلیم شکست خوردم شوهرم خیانت میکرد و دست بزن داشت و خونوادش اذیتم میکردن الان دیگه هر خواستگاری میاد یاد اون خاطره هام میوفتم و رد میکنم و باعث شده مامانم هی غر بزنه منم گفتم من شوهر نمیخوام و اینم بگم من خودم سرمایه دارم کار دارم به هیچ کسم نیاز ندارم مامانم که میبینه من ازدواج نمیکنم هی میگه از خونم برو امروز بازم وسط بحث پیش شوهرش بهم گفت چی شد پس کی میری از خونم چرا چند ماهه میگی میرم نرفتی برو دیگه منم تصمیم گرفتم خونه جدا بگیرم برم و اون جهازیم که مونده واسم رو ببرم به احتمال زیاد جهازمو نده و بگه جهاز رو من خریدم ولی میخوام مامانم سرکار بودنی خونه کسی نبودنی اتاقم هر چی دارم همراه با جهازم بردارم ببرم بنظرتون میتونه بره شکایت کنه ؟ 

فکر نکنم

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میتونه بره شکایت کنه 

راستش به مادرت هم حق میدم 

شاید الان بریزید سرم ولی مادرتم حق زندگی داره 

به نظرم مادر فقط تا قبل ازدواج دختر مسئولیتش رو داره و بعد اون دختر باید یه کم مستقل باشه 

شماهم که مثل اینکه قصد ازدواج نداری 

به نظرم یه خونه اجاره کن و از الان چن تا خورده ریز بخر و ببر و زندگیتو شرو کن 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اخه چرا مامانت اینطور حرف میزنه باهات ؟

انگار اضافیم تو این خونه کل این خونه این رفاه و حقوق واسه بابامه ک فوت کرده الان با یه پسر کوچیک تر از خودش ازدواج کرده که هیچی نداره مامانم همه چی داره به پسره یه جوری میرسه اگ ب من اونطوری میرسید دور سرش پروانه میشدم بقران حسودی میکنم گاهی یه جور قربون صدقش میره چی میخوای برات درس کنم عشقم یادمه بهش میگفتم من اش دلم میخواد واسم درس میکنی من بلد نیستم میگف من وقت ندارم ولی الان واسه شوهرش هر روز یه غذای متنوع درس میکنه 

آره میتونه بره شکایت کنه  راستش به مادرت هم حق میدم  شاید الان بریزید سرم ولی مادرتم حق ...

الان خرد و ریز ک میگی میدونی چقدر گرونه ؟ من پول رهن رو بدم یا اجاره یا خوراکم یا وسایلمو جهازم حق منه دیگ تو لیست جهازم همش به اسم منه چطور میتونه بره شکایت کنه 

از سن و سال استارتر و مدتی که از فوت همسرش میگذره مشخصه احتمالا مادرشون در زمان مجردی هم از اون والدینی بودن که میخوان دختر زود بره 

فقط بره حالا کجا بره مهم نیست 

همه حق زندگی دارن اما ما نسبت به بچه هایی که به دنیا میاریم مسئولیم نباید تا دختر یه ذره قد کشید شد پونزده شونزده سالش وقتی هنوز خوبو بدو حتی تشخیص نمیده بندازیمش تو چاه باید سعی کنیم راهنمای خوبی باشیم 

انگار اضافیم تو این خونه کل این خونه این رفاه و حقوق واسه بابامه ک فوت کرده الان با یه پسر کوچیک تر ...

ای وااای عزیزم...واقعا متاسفم برای مادرت البته ببخشید رک میگم..اخه کدوم مادری با دخترش این کارو میکنه ..اخه تو این وضع ..کجا بری تنهایی اصلا ب تو فکر نمیکنه تنها باید بی سر پناه باید کجا بری ؟

از سن و سال استارتر و مدتی که از فوت همسرش میگذره مشخصه احتمالا مادرشون در زمان مجردی هم از اون والد ...

۱۶ سالم بود مامانم با مامان خودش به جای من تصمیم گرفتن زده شدم هر چی مرد هس متاهلی بدم میاد اسم ازدواج میاد اعصابم بهم میخوره

الان خرد و ریز ک میگی میدونی چقدر گرونه ؟ من پول رهن رو بدم یا اجاره یا خوراکم یا وسایلمو جهازم حق م ...

ینی حتی راضی نیست جهازتو ببری؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم