2777
2789
عنوان

جهاز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 82 پست
انگار اضافیم تو این خونه کل این خونه این رفاه و حقوق واسه بابامه ک فوت کرده الان با یه پسر کوچیک تر ...

ارثتو مطالبه كن پسره باهاش كات ميكنه

مامانتم سرجاش ميشينه كه نميتونه بيرونت كنه

ماهرخ هستم 

اسی جهاز مال دختره دخترای متاهل ک وظیفه پدرشونه جهاز بده بهشون دخترای مجردم پدرشون فوت کنه از ارثشون پول جهازو باید ببرن جهاز واسه توعه خیالت راحت بردار برو ارثتم از مامانت بگیر تو از حقوقی ک بابات داره ارث میبری یه درصدی حتما پیگیرش باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۶ سالم بود مامانم با مامان خودش به جای من تصمیم گرفتن زده شدم هر چی مرد هس متاهلی بدم میاد اسم ازدو ...

ناراحت شدم برای تاپیکت

ولی از طرفیم چه خوب شده ک همچین شوهره بدی مرد مگه نه؟

من اگه جات بودم و یه شوهر بد داشتم ک تهش میمرد از خوشحالی بال درمیاوردم

استارتر ساده ایا مامانت که فقط اسم مادر داره پوله جهازو از پولای پدرت داده خودت گفتی رفاهش از پول پد ...

مامانم از اون زرنگاس کلی دوسته وکیل داره ادم میترسه دردسر واسم درس کنه ۴ ساله هی میرم دادگاه هی وکیل گرفتن هی این ور اون ور خسته شدم هنوزم دادگاهام تموم نشدن میترسم بردارم برم بیاد شکایت کنه ک دزدی کردم از خونش چون فاکتور خریدا ب اسم اونه از یه طرفم لیست جهاز ب اسم منه نمیدونم حالا بردارم برم چی میشه چن ساعت پیش داشتم گوش میکردم حرفاشونو خواهرم ب مامانم گف ابجی میخواد بره ها جدی جدی مامانم گف ب جهنم بره خیلی بهم برخورد بخصوص وقتی پیش شوهرش میگه حتی یه بار سر شوهرش دست رو من بلند کرد شوهرش سرفه میکرد من سر شوخی گفتم نکنه کرونا داری یهو دیدم شوهرش رفته اتاقش لباساشو میپوشه بره مامانم هم اومد منو زد از اون موقع از دوتاشونم کینه ب دل گرفتم هر چیم میشه میگه برو از خونم تصمیمو گرفتم میخوام برم امیدارم هیچ دردسری واسم درس نشه...

حقوق باباتو مامانت ميگيره نميشه نصفش كرد؟  چقد شرايطت سخته😔مامانت چحوري دلش مياد

اره ب من چیزی نمیرسه چون من شوهر داشتم دیگ همه چی قطع شد بیمه ام هم قطع شد 

ارثتو مطالبه كن پسره باهاش كات ميكنه مامانتم سرجاش ميشينه كه نميتونه بيرونت كنه

مامانم مهریشو اجرا گذاشت موقع فوت بابام ک به هیچ کسی حتی مادرشوهرش هیچی نرسه 

شكايتم نميتونه بكنه نميخوادم جايى برى طلب ارث كن برو وكيل بگير حقت از خونه رو مطالبه كن يك دهمش و م ...

نخوندی نوشته خونه به نام مادرمه بعدشم اون خونه با اون مادر و ناپدری جای زندگی سالم و اعصاب راحت نیست بره به نفع خودشه وگرنه باعث میشن زندگیش خرابتر بشه 

اسی جهاز مال دختره دخترای متاهل ک وظیفه پدرشونه جهاز بده بهشون دخترای مجردم پدرشون فوت کنه از ارثشون ...

اخه مامانم مهریشو موقع فوت بابام اجرا گذاشت که ب کسی مادرشوهرشم چیزی نرسه 

ناراحت شدم برای تاپیکت ولی از طرفیم چه خوب شده ک همچین شوهره بدی مرد مگه نه؟ من اگه جات بودم و یه ...

خیلی خوشحالم ک مرده دقیقا ۲ روز بعد این ک در حد مرگ کتکم زد مرد

الان خرد و ریز ک میگی میدونی چقدر گرونه ؟ من پول رهن رو بدم یا اجاره یا خوراکم یا وسایلمو جهازم حق م ...

با زبون خوش وسایلاتو جمع کن ببر یه کاری کن دلش رحم بیاد

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
مامانم از اون زرنگاس کلی دوسته وکیل داره ادم میترسه دردسر واسم درس کنه ۴ ساله هی میرم دادگاه هی وکیل ...

نترس برو جهاز حق خودته هیچ غلطی نمیکنه تو نترس و عقب نکش وظیفش بوده برات جهاز تهیه کنه تا الان ندیدم کسی جهاز رو بگیره واسه خودش واسه بچه بخره دیگه تمومه واسه بچه میشه