2777
2789
عنوان

جهاز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 82 پست
سر شوهر نکردم نمیدونی ک چیا کرده من یه رفیق پسر دارم ۲ ساله باهاشم صمیمی هستیم زنگ میزد ب اون فحش می ...

مادرت هوس بازه فقط به فکر خوشی خودشه به فکر سلامتی و ارامش تو و زندگی خوب داشتنت نیست فقط اسم مادر داره از نامادری بدتره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی بابت راهنماییت و انرژی مثبتی ک دادی بهم 💜💛

خواهش میکنم عزیزم زرنگ باش تو هم به فکر خوشی و ارامش خودت باش و به دیگران توجه نکن جونی و حق زندگی خوب داری بیشتر از مادرت فقط قوی باش و به خدا توکل کن برات دعا میکنم❤❣🌺

مربیه رقصم و تا حدودی پول دارم سود میگیرم از بانک 

عزیزم اگه میدونی شرایطشو داری جدا شو..اما از یه جای مطمئن خونه بگیر چون خودت تنهایی..وسایلاتم ازش بگیر..والا تا مادرت هست نیاز ب دشمن نداری..

اول از همه واقعا متاسفم واسه همچین مادری، نمیتونم هیچ جوره درک کنم یه مادر یه مرد غریبه رو به پاره تنش ترجیح بده و همچین رفتاری با بچش داشته باشه ، بعدم بنظرم کار خوبی میکنی و فکر نکنم بتونه ازت شکایت کنه، چون جهیزیه یه هدیه به دختر محسوب میشه و هدیه رو نمیتونن پس بگیرن، واسه خودت جدا و مستقل شو، چه فایده با یه مادر نامهربان و خودخواه و یه مرد نامحرم تو یه خونه باشی و واسه خودت جنگ اعصاب درست کنی؟ انشالله خدا خودش کمکت کنه دوست عزیز، راستی پدرتون کجا هستن؟ 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
اره ب من چیزی نمیرسه چون من شوهر داشتم دیگ همه چی قطع شد بیمه ام هم قطع شد  

چون طلاق گرفتی نصف میکنن نصف حقوقم به تو میرسه شناسنامتو ببر سازمانی که حقوق میریزن.. مثلا اگه بیمه تامین اجتماعیه شناسنامه و مدارکتو ببر شعبه ای که حقوق بابات واریز میشه

سر شوهر نکردم نمیدونی ک چیا کرده من یه رفیق پسر دارم ۲ ساله باهاشم صمیمی هستیم زنگ میزد ب اون فحش می ...

خب برو اقدام کن حقوق که بهت رسید دو دستی تقدیم خواهرت کن که خرج بچش کنه چرا از حق تو شوهر مادرت بخوره و جولان بدن برا تو

وای جلوش واستا.... چقدر تو مخم میرن این مامان های پر رو .... بگو جاش برسه من از خونه ی بابام بیرونت میکنم با شوهرت. سهم تو از خونه ی پدریت نسبت به مادرت بیشتره ....در جریانی که ....من اصلا اعتقاد ندارم .. احترام به بزرگتر و سکوت و فلان . هر کی بهت بد کرد جلوش واستا محکم ..