2777
2789
عنوان

جهاز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 82 پست
۱۶ سالم بود مامانم با مامان خودش به جای من تصمیم گرفتن زده شدم هر چی مرد هس متاهلی بدم میاد اسم ازدو ...

بنظر من این کار که گاهی والدین میکنن از اون بدترین حق الناس هایی هست که هرگز بخشیده نمیشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون همیشه میگف اینا رو من زحمت کشیدم خریدم فک نکنم راضی باش

خب باهاش مسالمت آمیز بحرف 

بو مگه نمیخوای از دستم راحت شی پس وسایلمو بده 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
این وسایل اموال شماست مادرت هیچ کاری نمیتونه بکنه،شما ک نمیخای وسایل اونو ببری!میخای وسایل خودتو ببر ...

فاکتور خرید ب اسم اونه از اونا نمیتونه کاری بکنه ؟ 

اره همه چی ب اسم مامانمه الان من جهازمو بردارم ببرم ب نظرت میتونه شکایت کنه ؟

كلي بايد پول دادگاه پاسگاه بده 

عزيزم نميشه كه همينجوري دست خالي بفرستت بري از خونش! 

واقعا تصميمت جديه؟سركار ميري؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
كلي بايد پول دادگاه پاسگاه بده  عزيزم نميشه كه همينجوري دست خالي بفرستت بري از خونش!  وا ...

کارم قبل کرونا بهتر بود مربی رقصم بعد کرونا خراب شد کار دیگ نمیرم ولی پولی ک بانک دارم سود میده 

استارتر ساده ایا مامانت که فقط اسم مادر داره پوله جهازو از پولای پدرت داده خودت گفتی رفاهش از پول پدرمه پس حق خودته بعدشم جهاز واسه تو خریدن دیگه واسه خودته به مادرت چه وظیفش بوده خریده بعدشم مادرت از خداشه تو بری بفهمه رفتی یه چیز دستیم بهت میده تو رو مزاحم عشق بازیش میدونه الان وقتی کسی خونه نبود جمع کن ببر خونه جدیدت همش حق خودته سهم داری از اون زندگی نه ناپدری بی پولت از راه نرسیده بیاد با پول پدرت حال کنه زرنگ باش حقتو بگیر بیشترم باید بگیری رو نده بهشون هیچ غلطی نمیتونن بکنن تا تو ساده و توسری خور نباشی اعتماد به نفستو ببر بالا و زندگی جدید شروع کن و برای ایندت تلاش کن با ادمای خوب اشنا بشی همه بد نیستن فعلا بدا گیرت افتادن باورات رو خراب کردن کم کم زندگیتو تغییر بده و قوی و مثبت اندیش باش بخوای میتونی پیشرفت زیادی کنی همه جوره خدا کمکت کنه ان شاالله

کارم قبل کرونا بهتر بود مربی رقصم بعد کرونا خراب شد کار دیگ نمیرم ولی پولی ک بانک دارم سود میده  ...

حقوق باباتو مامانت ميگيره نميشه نصفش كرد؟ 

چقد شرايطت سخته😔مامانت چحوري دلش مياد

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️