خانوما ۴ سال پیش ک شوهر من فوت کرد و من جهاز خودمو ب زور از حلق اون خونواده شوهرم کشیدم بیرون حالا نصف جهازم هم ندادن الان من از اون موقعس با مامانم زندگی میکنم مامانم چند ماهه با رلش ازدواج کرده و من اصلا راحت نیستم خونه مامانم و از یه ورم هی با مامانم سر همه چی بحث و دعوامون میشه حالا شوهر جونه مامانم تازگیا اونم پرویی میکنه و وسط بحثمون زر اضافی میزنه بهم چند بار مامانم بهم گفته شوهر کن برو دیگ از خونه من و من اصلا قصد ازدواج ندارم ۲۲ سالمه و از یه ورم زندگی قبلیم شکست خوردم شوهرم خیانت میکرد و دست بزن داشت و خونوادش اذیتم میکردن الان دیگه هر خواستگاری میاد یاد اون خاطره هام میوفتم و رد میکنم و باعث شده مامانم هی غر بزنه منم گفتم من شوهر نمیخوام و اینم بگم من خودم سرمایه دارم کار دارم به هیچ کسم نیاز ندارم مامانم که میبینه من ازدواج نمیکنم هی میگه از خونم برو امروز بازم وسط بحث پیش شوهرش بهم گفت چی شد پس کی میری از خونم چرا چند ماهه میگی میرم نرفتی برو دیگه منم تصمیم گرفتم خونه جدا بگیرم برم و اون جهازیم که مونده واسم رو ببرم به احتمال زیاد جهازمو نده و بگه جهاز رو من خریدم ولی میخوام مامانم سرکار بودنی خونه کسی نبودنی اتاقم هر چی دارم همراه با جهازم بردارم ببرم بنظرتون میتونه بره شکایت کنه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر ساده ایا مامانت که فقط اسم مادر داره پوله جهازو از پولای پدرت داده خودت گفتی رفاهش از پول پدرمه پس حق خودته بعدشم جهاز واسه تو خریدن دیگه واسه خودته به مادرت چه وظیفش بوده خریده بعدشم مادرت از خداشه تو بری بفهمه رفتی یه چیز دستیم بهت میده تو رو مزاحم عشق بازیش میدونه الان وقتی کسی خونه نبود جمع کن ببر خونه جدیدت همش حق خودته سهم داری از اون زندگی نه ناپدری بی پولت از راه نرسیده بیاد با پول پدرت حال کنه زرنگ باش حقتو بگیر بیشترم باید بگیری رو نده بهشون هیچ غلطی نمیتونن بکنن تا تو ساده و توسری خور نباشی اعتماد به نفستو ببر بالا و زندگی جدید شروع کن و برای ایندت تلاش کن با ادمای خوب اشنا بشی همه بد نیستن فعلا بدا گیرت افتادن باورات رو خراب کردن کم کم زندگیتو تغییر بده و قوی و مثبت اندیش باش بخوای میتونی پیشرفت زیادی کنی همه جوره خدا کمکت کنه ان شاالله