2777
2789
عنوان

استرس، بی اعتماد به نفسی،افکار بد

79 بازدید | 14 پست

سلام  

من از بچگی یکم خجالتی و آروم بودم وقتی هم ک وارد راهنمایی شدم استرس،افکار بد ،بی اعتماد ب نفسی امام را برید . برای همین با هیچکس نمی‌تونستم ارتباط بر قرار کنم.

ب هیشکی هم نمی توانم از دردم بگم چون وقتی ب مامانم یا کسی دیگ ای میگم میگن آخه تو چی کم داری قیافتم ک خوبه ،بلاخره وقتی کلاس دهم رفتم منو بردن پیش روان پزشک و قرص خوردم ولی بازم فایده نداشت برا همون قطعشون کردم،و الان هم استرس دارم و مغزم پره افکار منفیع و کمی بی اعتماد ب نفس ب نظرتون چیکار کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چجور مطالعاتی ،بعضی وقتا رمان میخونم

کتابای روانشناسی خیلی موثرن

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
رو خودم ،دکتر ک رفتم گفت وسواسی پیدا کردی همش نگرانم ک نکنه خوب ب نظر نرسم

عزیزم اول سعی کنید با یه مشاور کار کنید نه روانپزشک  و از قرص و دارو استفاده نکنید

این مشکل یا ریشه در کودکی داره یا گذشته تون

بهش خوب فکر کنید از کی همچین احساساتی به سراغ تون اومد؟چه زمان هایی تشدید میشه؟وقتی این حال بهتون دست میده دلتون میخواد چیکار کنید؟

باید مشکل تون رو ریشه یابی کنید و درباره اش تصمیم بگیرید به نظر من بهترین کار صحبت با یک روانکاو مجرب هست 

عزیزم اول سعی کنید با یه مشاور کار کنید نه روانپزشک  و از قرص و دارو استفاده نکنید این مشکل یا ...

از کتاب های انگیزشی استفاده کنید

هرروز کلی لطیفه و جملات مثبت بخونید 

به پوست و ظاهرتون برسید

ورزش رو اول به صورت انفرادی شروع کنید و کم کم در جوهای شلوغ قرار بگیرید 

با استفاده از تلقین مدوام شخصیت قوی برای خودتون بسازید