2777
2789
عنوان

انصراف دانشگاه تهران

61 بازدید | 4 پست

حسابداری روزانه یکی از دانشگاهای تهران قبول شدم

تو خوابگاه خیای اذیتم راهم دوره از ریخت و قیافه و همه چی افتادم روزی نیست به انصراف فکر نکنم چیکار کنم

انصراف چجوربه

درخواست انصراف می‌دین. چون روزانه هست مبلغی به عنوان تعهد آموزش رایگان می‌گیرن. اگر خواستین دانشگاه آزاد ادامه تحصیل بدین این مبلغ رو پرداخت کنین تا مدارکتونو تحویل بدن. اگر سال بعد روزانه یا مثلا غیرانتفاعی و ... بخواین ادامه تحصیل بدین مدارک رو دانشگاه جدید با مکاتبه از دانشگاه قبلی می‌گیره ولی تعهد شما برای بعد از ادامه تحصیل باقی میمونه یعنی به اندازه‌ی ترم‌هایی که درس خونوین باید برای کشور کار کنین تا این تعهد انجام بشه.

در هر شرایطی ملی یا آزاد و... اگر بخواین نظراتتون تطبیق بزنین باید لغو تعهد آموزش رایگان رو انجام بدین تا ریزنمرات رو بهتون بدن. 

یا اینکه اگر بعد از این سرکار برین به جای پرداخت مدارک کار رفاتنتون رو به دانشگاه ارائه بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.